Mi a véleményetek erről a gitárról? Gsfanatic.com/hu/hirdetes/139352/vision-xe600-metal
Szerintem jó lesz, ha metál zenét szeretnék játszani.
Bár még sosem hallottam erről a márkáról, + csak 52 ezer forintom van, és úgy szeretném, hogy a gitár+erősítő+pedál de szerintem a pedál nem jönne ki :(
ezért nem vettem cortot pont amit leírtál mivel ezek a betegségei,jól szól de olcsó gitártól ne várjunk tökéletes használati lehetőségeket
annak a visionnak lehet nem akarom látni az elektronikáját (mivel ilyen szakterületen tanulok képben vagyok még a hangszedő tulajdonságaival,anyagával,tekercselésével is stb) lehet nem rosszabb mint a cort lehet jobb is de csodát ne várj tőle,én azt mondom gyűjts vagy keress márkásabb gitárt olcsón és használtan,szaron megtanulni nem a legjobb
én se 2 hét után találtam meg az én gitárom de ha az olcsóbbat,gagyibbat veszem lehet nagyot csalódok
Értem, köszönöm a tanácsot, sajnos az anyagi fedezetem nem engedi meg, hogy többért vegyek gitárt, pedig hidd el, sír a szívem 100 ezer feletti gitárért :(.
Régóta spórolok, és most már nem bírom tovább, játszani akarok, azért akarom ezt megvenni mert akkor maradna még pénzem, akár mondjuk effektpedálra is, vagy neadjisten egy gagyibb erősítőre.
Úgyhogy, majd még döntök, hogy melyiket veszem meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!