Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen pengetőt érdemes vennem?

Milyen pengetőt érdemes vennem?

Figyelt kérdés
Amatőr vagyok a témában, de egy elektromos gitárhoz, 10-46 os húrokhoz szeretnék pengetőt venni. Melyik az ideális a kemény, félkemény? nagyon kemény?
2017. máj. 11. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más az ideális. Érzetre is, hangra is más.

Nem olyan drága, vegyél mindből és döntsd el, neked melyik tetszik. HA ESETLEG mégis csak egy darabra lenne lehetőséged, talán egy közepessel jársz a legjobban kezdőként. Nem túl kemény, nem túl hajlékony, én azokat szeretem a legjobban.

2017. máj. 11. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
0.80-1.00-ig próbáld szerintem én most 0.96-ot használok egyel kisebb húrra,lehet visszatérek kicsit vékonyabbra mert túl erősnek érzem ezekhez szóval szerintem kezd e környékén.Amúgy aliexpressen 3 dollárért kapsz 0.50-1.50-ig készletet 100 darabbal szóval vegyél olyat ha nem akarsz venni itt 3-4 darabot próbaképp venni közel ugyanennyiért,minőségben meg ugyanúgy elkopik a 200 forintos mint az ömlesztett és ott még van is másik 5 abból a méretből
2017. máj. 12. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!