Kezdő gitárosnak (akusztikus) milyen pengetőt érdemes vennie? Illetve hol tudok ilyet venni Miskolcon jó áron?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 08:28
1/4 anonim válasza:
hát igazából attól függ mire kell,én is kezdő vagyok de én elektromoson játszok de első alkalommal úgy voltam vele hogy az 1 mm a jó mert az már nem hajlik meg annyira,próbálgatni kell a méreteket hogy melyik kényelmes.De jó lenne azt is tudni milyen húr van rajt mert függ a vastagságtól és anyagtól is
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos fogalmam sincs... Mert apukámé a gitár, amin tanulok... És elég régi, ő sem tudja szerintem.
2016. márc. 26. 10:40
3/4 anonim válasza:
nekem elektromoson fém húron a 0.96 milis az ami kényelmes talán még a 10-el kevesebb is jó,ezekkel erősen tudok pengetni és gyorsan mert alig hajlik,egy 0.46 milissel meg nem tudok olyan jól mert nagyon meghajlik és gyengébben,lassabban tudok csak vele pengetni
4/4 anonim válasza:
Szia nekem akusztikus gitárom van és a 0.46mmes pengetőt használok "sikálás"hoz az az akkordozáshoz tökéletes szerintem és én a legolcsóbbat vettem interneten szóval nem kell hű de drága pengető:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!