Miért mondják sokan, főleg sznobok, hogy a Metallica az nem igényes zene?
Figyelt kérdés
Meg, hogy "parasztvakítás"?2017. máj. 5. 12:44
11/16 anonim válasza:
nekem annyi, hogy tucat a hangzása, semmi extrát nem ad. ezért nem is tud megfogni.
12/16 anonim válasza:
Nem szeretnék kötekedni de akkor pl a Slayer hangzása egyedibb?
13/16 anonim válasza:
Én nem sokat tudok róluk, de bármilyen zenészekre rákeresel, akik régóta zenélnek, egy idő után sokan hűtlennek fogják őket tartani magukhoz. Én a Bon jovit szeretem nagyon, róluk is ezt mondják. Én nem mondom, hogy nem változtak, de szerintem 30 év alatt gáz is lenne, ha nem. Akik régóta zenélnek, azok óhatatlanul is stílust váltanak. Megítélés kérdése, hogy ez jó-e. Én pl. azt nem szeretem, amikor 60 éves emberek még mindig a 30 évvel ezelőtti dalaikból élnek,de már csimbókos a hosszú hajuk, valaki meg azt nem, ha a zenész lefekszik a népszerű stílusoknak.
14/16 anonim válasza:
"sokan azért utálják, mert hogy tök light-os, "
Én ezt például sosem értettem, miért baj.
15/16 anonim válasza:
Nem játszhatnak egy életen át ugyanolyan zenét, de szerintem a Bon Jovinak minden korszakában voltak jó dalai és ők az egyetlen glam metal zenekar akiknek az ezredforduló után sikerült népszerű dalt írniuk.
16/16 anonim válasza:
Én is ezt gondolom, sőt, minden lemezükön vannak jó dalaik, csak már vagy 10 éve nem azok, amik híresek lesznek. időközben elkülönült egymástól a rádióban játszott meg a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!