Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » MMilyenek voltak a régi Punkok?

MMilyenek voltak a régi Punkok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Addig hordtak egy farmert, míg le nem rohadt róluk.
2010. máj. 15. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Koszosak és büdösek voltak, és sokkal többen is, mint mostanság. Egy bandában volt legalább egy kutya. A Szigeten pedig egy hétig nem vették le a bakancsukat. Lehet, hogy előtte és utána sem, de közben nem, az biztos :)
2010. máj. 15. 17:40
 3/5 anonim válasza:
Mindent addig hordtak még teljesen szétnem szakadt és le nem rohadt róluk.Mostanság már 20-on valahányezer forintos bakancsokba járkálnak..
2010. máj. 22. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
nem olyanok mint ma... ma már az egész csak divat lett, azt sem tudják h mi fán terem a punk, csak megteccett nekik, és: 'hopp, máris punk vagyok'! ez régen a Sex Pistols idejében nem így volt! akkor még nem a kéregetésről meg a csövezésről szólt ez az egész, hanem a lázadásól. és akkor még a punkok is dolgoztak! már amelyiknen volt munkahelye, mert ez az eglsz mozgalom azért robbant ki, mert nem volt munkahely, és a rockzene kiöregedett, a fiataloknak meg kellett egy hely ahol kibulizhatják magukat, levezethetik a fölös energiát, dühöt stb... az volt régen a punk. hogy ma? kéregessünk, igyuk le magunkat a sárga földig, csövezzünk, ne csináljunk semmit! van különbség... én jómagam próbálok olyan lenni mint az 'elődök', Johnny Rottenék meg Sidék! ezt kéne a többi punknak is tenni, nem tarhálni, mert én pl. rendesen suliba járok, hangszeren tanulok, oké, eljárok bulikba, koncertekre stb, de nem iszom a kelleténél többet, mert nem akarom h kilyukadjon a gyomrom :D
2010. júl. 3. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:
utolsó azért 1-2 hülyeséget mondasz... csak divat? keveset ismersz... már nem szól a lázadásról? akkor hatóságialg tilos? cpg? 88as csoport? fegyelmező? linx? hátsó szándék? red line off side? 193. cella? punksapka? casualties? rancid? crass? ss kaliert? brigád? téveszme? discocks? total chaos? the virus? csak néhányat írtam de összes az ellenállásról énekel... azt még hogy kihaltunk... sex pistolst meg ne hasonlítsuk a jelenhez, meg ramonest se, más idők vannak már itt azóta, meg ők csak a pénzért csinálták... pl anarchy in the UK-ba cask azért van benne az anarhia szó mert rímel az antikrisztusra... ennyi
2011. ápr. 20. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!