Melyik rock/metal/metalcore/hard rock bandát találjátok a legbalhésabbnak? (Botrányok meg ilyenek)
Figyelt kérdés
Szerintem egyértelműen az Asking Alexandria, bár ők a kedvenceim.
Ti mit gondoltok?
2017. ápr. 29. 13:46
1/8 anonim válasza:
(Az Asking Alexandria balhézik/botrányos? Sose jutott a fülembe.)
A Lostprophets jutott eszembe elsőként a kérdésedről. Igaz, ott csak egy tag körül volt egy botrány, de az szerintem rosszabb volt, mint bármi valaha a rocktörténelemben.
2/8 anonim válasza:
Hát nem hinném hogy az Asking annyira balhés lenne... Amit tudok neked mondani de az black metál banda az a Mayhem. Olvasgass utána nagyon durva.
3/8 anonim válasza:
Ott van az Attila Chris Fronzakkal az élen, Oli Sykes-nak is volt balhéja régebben, Tim Lambesis-ről (As I Lay Dying) nem is beszélve...
4/8 anonim válasza:
Szerintem elég botrányos a Marilyn Manson.Széthányja a színpadot, aztán összeveszik a gitárossal, és felborítja minden erősítőt, dobot.
6/8 anonim válasza:
Szerintem a mayhem a legbalhésabb.
8/8 anonim válasza:
Már miért lenne balhés az Asking Alexandria?? Azért mert nőznek, buliznak és isznak? Szerintem megtehetik, a balhézásól ők még messze állnak. :) Írom ezt AA fanként.
És mit értesz azalatt, hogy balhés?
Az előttem írok már írtak párat, egyetértek azzal, hogy pl. Chris az Attila című együttesből, Marilyn Manson se egy egyszerű kategória. :D Esetleg még Avenged Sevenfold-ot mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!