Valaki felismeri a zenét amit bevagtak ala?
Figyelt kérdés
Magam is megprobaltam kiragadott hallott szöveg alapján rakeresni de nem sikerült pedig nem most halottam először. Szlovéniában adta az egyik radio csak aztán nem találtam meg a lejátszási listát. Volt már h egy szovegfoszlany alapján mégtalaltam mas zenéket de most csak azért nem megy mert nem hallom teljesen a refrent v a szöveget. Ha valaki ismeri az kérem segítsen. Ez egyszer mar működött itt Gyakori kérdéseken.
2017. ápr. 20. 03:10
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Most már csak 1 zene van amit meg kellene találnom de azt mar régen hallottam utoljára
2017. ápr. 20. 15:10
3/5 TR75 válasza:
Miben hallható? Vagy esetleg valamire emlékszel belőle?
4/5 A kérdező kommentje:
Először és kb utoljára is a radioban hallottam 2x is ha jól emlékszem. Annyira emlékszem biztosan h egy no és egy férfi is énekel benne. A szöveg refrenje is megvan csak sajnos úgy ahogy hallottam és nem úgy ahogy mondjak. Szerintem meg gimi előtt volt úgyhogy kb 7 vagy több éve nem hallottam. Ha viszont tippelnem kellene akkor azt mondanám h Rihanna lehetett a női énekes de nincs kizarva h Perry vagy Goulding volt bar nem igazán vagyok képben h melyik eladó mikor robbant be a koztudatba. Valószínűleg azt fogom csinálni h az osszes dalt meghallgatom toluk. Amúgy is mindig akkor találom meg a keresett dalokat amikor nem számítok rá. Azért köszönöm a segítséget.
2017. ápr. 21. 14:33
5/5 A kérdező kommentje:
Kihagytam Pinket talán még ő is lehet bar az énekesnő hangjára annyira nem emlékszem.
2017. ápr. 21. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!