Mi a véleményetek az Asking Alexandriáról?
Nos, a kérdés kissé provokatív, és a szokásos vita fog kialakulni, ami esetleg mocskolódássá és nyálveréssé fajul majd, de... csak azért is leírom a véleményem. :)
Az Asking Alexandria egy unalmas, sablonos metalcore zenekar, amely leginkább alacsony zenei műveltséggel rendelkező vagy divatból rockot hallgató tinik kedvelt együttese, akik szeretnének keménynek tűnni.
Sok ilyen van még(tipikus példa még a BMTH), akik szerintem ebből némileg kiemelkednek, az Avenged Sevenfold, a Bullet for My Valentine és a Five Finger Death Punch. Ha elvonatkoztatunk a metalcore-tól/metalcore-os alaptól, akkor a mostaniak közül szerintem a Mastodon viszi a pálmát... ezeket csak azért írtam, hogy megelőzzem azt, miszerint a rajongók beskatulyázzanak a régi nagy zenekarok istenítőjeként és az összes új zenekar fikázójaként. Meg persze nem akartam csak úgy a levegőbe vagdalkozni.
Éééés ezzel akkor az ősi vitát újra megnyitottam, indulhat a gépelés és a zöld meg piros kezek eszeveszett nyomogatása. :D
A Moving on és The death of me rajtad van a telómon, plusz pár számukat még szeretem, de nem tartom magam rajongónak egyáltalán. A BMTH-tal ugyanígy vagyok, pedig szeretem a metalcore-t.
17/l
Imádom<33
Ők voltak az elsők, akiket rock/metal/metalcore stílusban hallgatok. Imádom. Rohadt balhésak, az igaz.
Denissel sokkal jobbak voltak, hiába nem "az eredeti", szerintem vele sokkal jobban tudott érvényesülni a többi tag is. Dannyt is szeretem, de szólóban sokkal jobban.
A BMTHt én régen szerettem, van pár jó számuk, de kicsit kezd unalmassá válni..
Mellesleg nem divatból hallgatok rockot, a városban, ahol lakom, szinte gáz a metál meg a rock. Én felvállalom és szeretem ennek ellenére.
Nem szeretem őket. Véleményem szerint szinvonaltalan dolgokat játszanak. Az én szememben amolyan tinimetál, hiába mondják sokan deathcorenak vagy metalcorenak ezeknek a műfajoknak a legalját jelentik számomra. Ugyan így vagyok a Bmth-val.
Paraszt vakításnak tartom őket. Sokan meg elhiszik, hogy igazi jó metált játszanak. Pedig többnyire nagyon egyszerűek a számaik. Számomra nem különbb sok pop zenénél.
Bár lehet, hogy csak én vagyok túl kritikus velük szemben.
Többször meghallgattam az albumjaikat hátha megfog benne valami de nem. Semmi értékelhetőt nem találtam benne. A screamelésen kívül olyan popos az énekes hangja.
Inkább maradok a death thrash és black metálnál.
Én szeretem őket, kedvenc bandáim között vannak :)
Az viszont eléggé idegesít, amikor azzal jönnek, hogy langyi kis pop-os számaik vannak/tinik kedvence/hallgassunk inkább igazi metált. A metalcore pont abban különbözik a metaltól, hogy váltogatják egymást a screamelések, breakdownok, és a dallamos részek. A metal kissé más. Ha azt akarok hallgatni, akkor azt fogok. De nem azt akarok, úgyhogy...
Egyébként is mindenki azt hallgat, amit szeretne. Nem kétlem, hogy vannak jobb metalcore bandák, de ők sem véletlenül lettek eléggé befutottak.
Lehet hogy páran divatból hallgatják, én speciel nem... Egyébként nem tudom, ki hogy van ezzel, de a környezetemben ez nem igazán lenne divat. Olyan emberből is kevés van, aki nem pop-ot hallgat, az AA-t nem is ismeri senki, akit ismerek, ha megismernék, szerintem csak furán néznének rájuk meg rám is, szóval...
Dannyvel és Denissel is mások voltak, szerintem pont kellett ez a váltás. Denissel kaptak egy kis fiatalos löketet, rockosabb hangzást, közben legalább Danny is észhez tért és visszajött, én mindkettőjüket szeretem hangi, zenei szempontból. Személyüket tekintve már más a helyzet, tekintve hogy mindketten elég balhésak.
De egyébként bírom a többieket is, főleg Ben-t, az idióta, alkoholista, perverz fejüket :D
Kérdező, neked mi a véleményed? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!