Melyik a kedvenc kpop csapatok vagy énekesetek?
Csak nemrég kezdtem el kpopot hallgatni. Nem ismerek sok mindenkit, a BigBanget, a JYJt, a 2NE1 ez és a T-arat szokatam hallgatni.
Előre is köszi a válaszokat.
Első VIXX, második VIXX, harmadik VIXX és így tovább :DD
Komolyra fordítva a szót a kedvencem még mindig a VIXX, utánuk jön a BTS és a Block B, de rajtuk kívül még sok bandát szeretek és hallgatok pl Bigbang, Seventeen, SHINee, B.A.P, Monsta X, NCT U/127, Super Junior, meg még sorolhatnám :D
Csak amíg a VIXX-nél ez úgy néz ki, hogy kb az összes lehetséges közösségi oldalon követem őket, és mindig tudom mi történik velük (*kis reklámozás: 2 nap múlva jön ki az új albumuk és hozzá az MV, majd ha gondolod hallgasd meg :D*), addig ez a többi bandánál kimerül annyiban, hogy ismerem a tagokat (nem mindnél sajnos), meg néha szoktam róluk videókat nézni és ennyi...
Meg eleve kb másfél éve kezdtem el kpopot hallgatni (Bigbangnek azon belül TOPnak hála <3), egész addig egyáltalán nem vonzott ez az egész, az is még csak most lesz 1 éve, hogy a VIXX-re rátaláltam (basszus miért nem előbb TT).
Szóval nálam ez tényleg úgy néz ki, hogy hallgatok mindenkitől, nagyon sok mindenkit szeretek, de az egyetlen, akikkel úgy igazán tisztában vagyok az a VIXX :D
Sok jó K-Pop együttes van, sokat leírtak már előttem, de az én személyes kedvencem a NU'EST. :) Olyan szeretnivaló az összes tagja a bandának, hogy nem tudom nem imádni őket. :D Komolyan, már lassan úgy szeretem őket, mintha a kisöcséim lennének. :D (Igen, fiatalabbak nálam... 1995-ben születtek.) :D Nem csak a zenéjüket szeretem, hanem magukat, a fiúkat. A külsejük elsőre (2012-ben szerettem meg őket) nem is tetszett, csak a zenéjük...de ma már mindegyiküet gyönyörűnek találom. Főleg Rent, de a többieket is. :) <3
https://www.youtube.com/watch?v=MwlKalNwGdk
Itt egy lassú szám tőlük. :)
Ugyan már írtam egyszer, de azóta lett két kedvenc.
Nem tudom hogy írtam-e Seventeent, de most nagyon megszerettem őket a "Don't wanna cry" után.
Na és a DAY6, imádom mindegyik számukat:D
Blackpink, Twice, Le Sserafim, 2NE1, BABYMONSTER, Itzy, Somi, Sunmi, Taeyeon, Lee Chaeyeon
BTS, Stray Kids, EXO, Seventeen, Bigbang fíú szólókat meg nem nagyon hallgatok. Ub-m pedig összes lány, és BTS. Ennyi nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!