Melyik a kedvenc kpop csapatok vagy énekesetek?
Csak nemrég kezdtem el kpopot hallgatni. Nem ismerek sok mindenkit, a BigBanget, a JYJt, a 2NE1 ez és a T-arat szokatam hallgatni.
Előre is köszi a válaszokat.
Hát igazából én B.A.P-ot nagyon a BTS-t oohh férjeim az ub-m Jimin:DDD
Még SNSD-t, Teen Top-ot, Exot, Got7,Big bang, Block B,Blackpink,Red Velvet. Èn őket szoktam legtöbbször. :))
Rám az EXO van akkora hatással, hogy kedvencemnek mondhassam.
De itt van még pár kedvenc: B.A.P, Block B, NCT(u, 127, dream), GFriend, FT Island, SHINee, iKON, Beast (Highlight), Monsta X, Mamamoo, SNSD, 4Minute (bár már feloszlottak a dalaik nagyon jók)...
Szólókból őket tudom ajánlani:
DEAN, San E, Cruch, Lee Hi, Jeong EunJi, Taeyeon, Giriboy..
Mivel nagyrészt majdnem az egészet leírták az előttem lévők, leírom én is, hátha maradt ki pár.
2pm, BTOB, BTS, GOT7, Big Bang, Blackpink, B.A.P, B1A4, Block B, Block B-Bastarz, EXO(unit CBX), iKON, Infinite, Monsta X, Seventeen, SHINee, VIXX
És még szólóba szoktam hallgatni bandatagokat: Hyuna, G-Dragon, Zico, Taeyang, de igazából elég rákeresni és sok dalt találsz tőlük szólóba.
Crush, Dean, Seo In Guk is nagyon jó szólóénekesek.
BTS, Got7, Bigbang, SHINee, Exo, Block B, B.A.P, BTOB, Seventeen, Infinite, Vixx, Day6, NCT U, nct dream, nct 127, SS501, Super Junior, 4Minute, T-ara, SNSD, 2ne1, BlackPink, Red Velvet, Twice.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ezeket hallgatom.
Legnagyobb kedvencem a BTS<3
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!