Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lesz a régi zenékkel 10 év...

Mi lesz a régi zenékkel 10 év múlva?

Figyelt kérdés

A régi legendákra senki nem fog emlékezni

Nem fogja ismerni ezeket senki:AC/DC,Led Zeppelin,Slash,Iron Maiden,KISS,Bon Jovi stb .

Mi lesz ezekkel??:@@@

2017. ápr. 12. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne aki hallgatja őket? Én például fogok hallgatni a 70-es 80-as évekből dolgokat 10 év múlva is, ebben biztos vagyok. Amúgy meg hallgatok például a 60-as évekből meg korábbról is dolgokat, több száz éves klasszikusokat is...És ezzel nagyon nem vagyok egyedül. Elég korlátolt gondolkodásra vall, ha azt gondolod hogy 10 év múlva ezeket az előadókat senki se fogja hallgatni, sőt mindenki aki valaha szerette őket egyszer csak megfelejtkezik róluk. Van aki 30+ éve hallgat például iron maident, teltházas koncerteket adnak még ma is, szerintem ezek az emberek 10 év múlva egy csettintésre elfelejtik azt is, hogy létezett valaha ilyen együttes? Jajj...gondolkodj egy kicsit mielőtt ilyen kérdéseket írsz ki...
2017. ápr. 13. 09:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Én soha nem fogok szemetet hallgatni zene helyett.
2017. ápr. 13. 15:43
 13/18 anonim ***** válasza:
ezek a zenék amiket évtizedekkel ezelőtt csináltak évtizedek múlva is lesz aki hallgassa ellenben a mai zenékkel.Mégis ki emlékszik egy 3 éves Nicki Minaj számra? hát senki ahogy a társai számaira se,a mai zenék 1-2 évig mennek és utána eltűnnek a homályba ez tükrözi is a minőséget és tehetséget
2017. ápr. 13. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Az idegesítően nyávogó undorító műnők borzalmas kiadványait remélhetőleg hamar elfelejtik az emberek.
2017. ápr. 13. 20:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Igaz,amit az igazi jó rock együttesek össze hoztak azokra talán mindenki emlékezni fog.Ilyen Nicki Minaj szarokra nem hinném 😂😂
2017. ápr. 13. 21:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Az nem is való a zene témába.
2017. ápr. 13. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Mozartot, Lisztet, Dvorakot is hallgatnak manapság is az emberek, vannak akik blues vagy jazz fanok, másoknak az ősrock(Beatles, Led és társaik) a vesszőparipájuk, én meg a '80-as, '90-es évek metál zenéit szeretem a legjobban(és korántsem vagyok egyedül).
2017. ápr. 13. 22:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem a régi blues a kedvencem.
2017. ápr. 14. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!