Kezdőknek milyen szólógitárt ajánlotok?
Azért valami szép hangú kellene. Nem kétfilléres gitár+erősítő pack.
Én egy Ibanez GAX 30-asra gondoltam. Más ötlet?
az előzőnek egyébként igaza van. Az a baj, hogy ha elkezdesz gitározni, nem értesz hozzá, nincsenek igényeid, és így nehéz választani. Én is anno, egy strato féle formájú gitárt vettem meg, 1humbucker és 2 single coil pickup-al, és floyd rose-al. A kulcsok egy sorban voltak.
Namármost, idővel rájöttem hogy a les paul formájú gitárok tetszenek. Rájöttem, hogy az adott márka amit vettem, nem túl igényes. Utána rájöttem, hogy a humbucker pickup hangzása kell nekem, így, már csak azt használtam. Végül, teljesen felidegesített a floyd rose, nem tudtam miatta könnyen lehangolni a gitárt, meg zavart.... Ne akarj így járni:D
a történethez még hozzátartozik, hogy elcseréltem a gitáromat egy Epiphone Les Paulra, ami nekem most ideális gitár, de nem biztos hogy ha te is megveszel egy számodra nem jót, hogy ingyen le tudod cserélni egy olyanra, amilyet szeretnél..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!