Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Floyd Rose tremolóval szeretné...

Floyd Rose tremolóval szeretnék gitárt vásárolni, melyik lenne nekem a megfelelő?

Figyelt kérdés

Elsőnek veszek Floyd Rose-t, jól szétnéztem és a maximum rá kb. 150 ezer lenne, ez a keret, ebben az árkategóriában akarok gitárt, leakadtam az LTD-knél egy időre, de jólenne HSH pickuppal szerelt inkább ezért eddig a Ibanez RG350DXZ-nél maradtam. Illetve az is érdekelne mi a véleményetek a gitárról, vagy mi az amit ajánlotok, nem akarok rossz vásárt, legyen időtálló, és megbízható. Köszi

[link]

[link]

[link]

2017. ápr. 7. 01:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Olyat vegyél amin Original Floyd Rose van, vagy az Ibaneznek is jók a felső kategóriás Edge tremolói, de ebben az árkategóriában szerintem felejtős.
2017. ápr. 7. 02:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Hacsak nem használt gitárban gondolkodsz, akkor talán elég lehet a 150ezres keret.
2017. ápr. 7. 02:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Találtam egy ilyet, ha esetleg tetszik ebben csak a floyd rendszer megér vagy 60ezret: [link]
2017. ápr. 7. 06:45
 4/8 Mojjo ***** válasza:
Egyetértek, ebben az árkategóriában ha Floyd Rose tremolós gitárt szeretnél, akkor csakis használt gitárok.
2017. ápr. 7. 09:52
 5/8 Mojjo ***** válasza:
Persze ha egy éger testű, jávor nyakú, egyetlen humbucker hangszedős gitár megfelel, akkor a #3-asban linkelt rendben van. De még így is csak azért jön ki a keretből, mert cca 50ezer forinttal le van akciózva. Egyébként új gitár, ahol normális Floyd Rose van, nem ezer idézőjeles """Floyd Rose""", az esélytelen.
2017. ápr. 7. 09:56
 6/8 A kérdező kommentje:

A HSH marad, ez a használtan ötlet meg nem is volt rossz, mert néztem ám gityókat. Számomra az felfoghatatlan hogy egy Floyd Special az miért vacak, bár meglehet hogy az, az Edge Ibanez féle tremolók viszont tényleg gyanúsak.

Ebben elméletileg Edge Pro van:

[link]

Meg még van valami gyári Std. DL tremoló az Ibaneztől, Floyd Rose style, ezt sem tudom megérteni mi akar lenni.

még ezek jöhetnek szóba:

[link]

[link]

[link]

Ez megfogott meg néztem specifikációt:

[link]

2017. ápr. 7. 10:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Edge pro, Edge 3 tremolók még jó, a 3-as nagyon jó gitárt küldött tényleg nem semmi:) Csak egy humbacker van, hát ez ilyen, de minden megoldható ha azon múlik:)
2017. ápr. 7. 10:27
 8/8 anonim ***** válasza:
GS-en most van fent használtan is egy ilyen B.C. Rich. Meg van két Schecter C-1 Hellraiser én azokat is megnézném a helyedben, abban is Original Floyd van, az egyiket 170-ért hirdetik talán tudnál alkudni belőle. Persze meg kell nézni hogy mennyire vannak jó állapotban.
2017. ápr. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!