Kezdő gitárnak ez megfelelő lehet?
2016. júl. 2. 20:36
1/6 anonim válasza:
Persze :D Szerintem legyen jó nehéz rajta játszani és minél jobban csessze szét az ujjadat, akkor ha olyan gitárod lesz később, amin könyebb játszani, meg fogsz lepődni!
Nekem drága epiphone gibsonom van, nem egy kezdő gitár, azon szólóztam, jól ment de nem túl jól. Átváltottam egy Stratocoasterre amin sokkal könnyebb minden és basszus én is meglepődtem mire vagyok képes!
Vagy pl. Akusztikus gitáron begyakoroltam elektromos szólókat, épphogy ment, és utána elektromoson eldobtam az agyanat milyen tisztán játszok :D
Szóval lényegtelen szerintem hogyan hangzik, gyakorolj sokat rajta és akkor majd ha lesz egy jobb gitárod, tarolni fogsz!
2/6 anonim válasza:
Miért van minden ilyen kérdésnél valami kezdő idióta, aki terjeszti az efféle baromságokat?
3/6 anonim válasza:
Mindenkinek más a kényelmes,akár kezdő akár haladó,mivel 2 embernek nincs egyforma tenyere más érzés átfogni a nyakat,az ujjak is mindenkinek más méretűek,nekem vékonyabb ujjaim vannak közepes méretű tenyerem és egy vékony nyakú ibanez tökéletes mert erőltetés nélkül átérem nem feszül a csuklóm közben.Az a lényeg hogy én tapasztalatból mondom ,kezdőként ha veszel úgy vegyél hogy fogd meg húzd a nyakon végig a tenyered fogjál le valamit,mert te fogod érezni kézre áll e.A hangzás szintén attól függ mit akarsz játszani,akusztikushoz nem értek én metált játszok ennek a szempontnak eleget téve vettem már a kezdő ami nem kezdő gitáromat és nem bántam meg hogy drága komoly hangszert vettem mert nekem ez a jó.Ha nagyon nem tudsz dönteni menj el egy hangszerboltba vegyél a kezedbe számodra szimpatikus hangszereket és döntsd el utána melyik tetszik,áll kézhez,jó a hangzása és akkor tudod milyen kategóriában érdemes keresgélni,és a minőséget is figyeld mert van gagyi és jó minőségű,nem mindegy hogy melyiket veszed mert utólag már bánhatod hogy miért nem a 10 ezerrel drágábbat vetted meg
4/6 anonim válasza:
az msa az tényleg hulladék tüzifa. Oké hogy vatta újan 8 ropi de ez tényleg csak elveszi a kedved a gitározástól. Minimum egy 25öt rá kéne szánni annyiért már kapsz olyat ami használható pl Harley Benton d120. Kicsit drágábban már kapni epiphone fendert.
5/6 anonim válasza:
Kezdő idióta na persze. Második, mutatsz ilyen kérdést még? Kíváncsi vagyok
6/6 anonim válasza:
Kezdő gitárosnak nem ajánlott a fémhuros western gitárral kezdeni. Vegyél klasszukusat, nájlonhúrosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!