Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik gitár a jobb western...

Melyik gitár a jobb western vagy klasszikus?

Figyelt kérdés

Megszeretnék tanulni gitározni, főképpen éneklés kíséréseképp stb..

Melyik fajta gitár az alkalmasabb ehhez?

Miben különböznek...?

2017. márc. 26. 12:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Western:

-fémhúros

-vékonyabb nyakú

-könnyűzenéhez, akkordozgatáshoz való

Klasszikus:

-nylonhúros

-vastagabb nyakú

-klasszikus zenéhez való

2017. márc. 26. 17:43
 2/18 anonim ***** válasza:
Szóval meg szeretnél tanulni gitározni, és leginkább gitározásra szeretnéd használni és pusztán ennyi alapján határozzuk meg, hogy neked western vagy klasszikus gitár kell? Hmmm... Zseniális!
2017. márc. 26. 18:45
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első vàlaszolónak.

Mivel semmit se tudok kb a gitàrokról így nehéz egyenlőre bàrmit is írnom..

Gondoltam kapok olyan vàlaszt, hogy melyiken jobb döntés kezdeni, melyiken könnyebb jàtszani kezdőként stb... ?!

2017. márc. 26. 22:01
 4/18 Waff ***** válasza:
100%
Elvileg a klasszikus gitár klasszikus zenéhez való, a fémhúros meg western, pop, blues, country zenéhez. Na mármost, ugye ez a papírforma. De én azt mondom, hogy a klasszikus gitárral is jókat lehet játszani, akármilyen stílusban. Főleg akkordozgatni ének alá... Annyi a különbség, hogy a fémhúros hangja élesebb, csilingelő, a nylonosé puhább, lágyabb hangzású...
2017. márc. 27. 05:48
 5/18 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm szépen.

És a megfelelő méretet csak boltban tudom kivàlasztani, ugye?

2017. márc. 27. 06:15
 6/18 Waff ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. márc. 27. 08:30
 7/18 A kérdező kommentje:
18, de csak 160 cm magas.
2017. márc. 27. 16:52
 8/18 Waff ***** válasza:
Nem lényeg a 160 magasságod :) Neked EGÉSZES, azaz 4/4-es gitár kell. :)
2017. márc. 27. 18:09
 9/18 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. És még olyan kérdésem lenne, hogy milyen fajta gitárokat/gitármárkákat érdemes venni? Mennyi a legalacsonyabb összeg amiért már lehet jó western gitárt venni?(+gondolok itt arra is hogy mi az a fajta amit egyáltalán nem szabad venni, és amennyi ár alatt szintén nem érdemes gitárra beruházni?!)
2017. márc. 27. 18:31
 10/18 anonim ***** válasza:

Cort, Epiphone, Yamaha. Persze ezekkel is mellé lehet nyúlni, de azért már nem olyan könnyű. :) Szerintem valamire való western gitárt 40-50-től felfelé már lehet kapni.

[link]

2017. márc. 28. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!