Nektek mi a véleményetek egy mo. -i BTS koncertről? (bővebben lent)
Tudom, hogy már kérdezték többször is, meg különböző közösségi oldalakon lehet tájékozódni.
Nemrég vagyok Kpop fan, és a BTS lett a kedvencem és engem is érdekelne egy mo.-i koncert.
Korábbi kérdéseket/válaszokat is olvastam, onnan jutottam el a my music taste oldalára, ahol make-eltem is Budapestre. Azt tudom, hogy elvileg ott dől el, hogy jönnek-e Mo.ra. De az igaz-e, hogy HA igen, akkor a jegyeket csak a my music taste oldalán lehet majd megvenni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Szia!:)
Egy koncertszervezés nagyon bonyolult és nagyon sok melóval jár. Mivel most vannak turnén (New York) /voltak, és mennek Manilaba valoszinu hogy nem nyaron jonnek Bpre. Az MMT kampanyon, mar megvannak a makek, innentol kezdve a szervezok kezeben van minden. Ahogy mondtam ez egy nagyon hosszu eljaras. A Block B-re is fél évet (!!!) vartunk, a bejelentestol. Kepzeld el mi lenne ha a BTS jonne...
Szia! ^^
Nagyon köszönöm a választ!
Fél év, azért nem rövid idő o.o
Én nagyon örülnék, ha jönnének. Ahogy néztem az oldalukon július (nagyon) elején van az "utolsó" koncertjük kiírva, szóval reménykedek, hogy utána lesz valami :)
A jegyeket tényleg csak a MMT oldalán lehet majd megvenni?
Szerintem biztos hogy nem! Ha megnézed, a Block B és B.A.P. jegyeit is a Tixa forgalmazta, ill. B.A.P. jegyeit negran is lehet venni. Szóval ha jönnek,(ami szerintem még messze lesz) a Tixa biztos forgalmazza majd, szerintem.:) Jössz a B.A.P.-re?
Szia! :D
Igen, közben nézegettem és így megtudtam a választ.
De azért köszi! ^^
Nem hiszem, bár jó lenne. Igazából nem vagyok biztos benne, mert egy részem kíváncsi és szeretne menni. De a másik (nagyobb) részem meg nem, mert nem (igazán) ismerem őket, egy számot ismerek/hallgattam, vmint egy tagnak tudom a nevét. Gondolkodtam, hogy csak egy egyszerű jeggyel elmenni, de nem tudom.
Mit gondolsz?
Gondolom te mész, nem? :)
Igen, megyek! Block B-n is voltam fantasztikus volt! Silverre megyek, kiváncsi leszek milyen lesz. Biztos hogy mindent bele fognak adni a srácok...hisz úgy ismerjük őket;) Szerintem alapra is érdemes lenne eljönni, hisz az élmény számít. Szerintem ha van rá lehetőséged, ne hagyd ki. Addig még megismerkedhetsz velük;)
Köszi!
Végülis igen...majd meglátom. Neked viszont jó szórakozást!! :D
Köszi a választ!
Ma olvastam olyat a facebookon, hogy nem a fiúkon, illetve a BigHit-en múlik. Meg, hogy már régóta mennek ez ügyben a "tárgyalások". (Ezt olyan írta, aki benne van a mo.-i koncertek szervezésében.) Szóval lassan kezdem elveszteni a reményt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!