Szerintetek mit vegyek fel a Violetta koncertre? Mit vigyek magammal? Vannak valamilyen híreitek vagy megjegyzésetek a koncertről? Hány órával előtte tanácsos ott lenni? Stb. Ilyesmi kérdésekre akarnák kapni pár választ.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Egy Lambrista
Khm. Az igen is Lambrista és nem "Mechista".-.-
A kérdésre válaszolva... Mivel nyár lesz és remélhetőleg meleg is lesz vegyél fel rövidnacit vagy szoknyát, felsőnek esetleg ha van Violettás akkor azt én is a Tini által árusított rövid ujjú pólóm veszem. De ha neked ilyesmi nincs akkor egy sima ujjatlan is megteszi. Én a koncert előtt 1-2 órával oda megyek mert biztos nagyon nagy tömeg lesz. És vigyél magaddal telefont, kamerát, esetleg valamilyen Violettás zászlót de ha nincs az sem baj meg azt hiszem majd ott az arénában is lehet venni. A koncertről nekem még semmi hírem sincs. Szóval ennyi remélem tudtam segíteni. :)
Sziasztok! Igen tudom, hogy Mechisták, de nekem ez jobban tetszett :-P
Ès netán elfelejtettem leírni, hogy utálók kìmèljenek? Na sztem azt is ki kellett volna ... mindegy.
Egyèbkènt köszönöm azoknak akik adtak normális választ.:)
Nekem mindegy, de a Lambrista szerintem jobban hangzik mint a Mechista. :)
De lehethogy a rajongók mind a kèt nevet használják. :/
A you tubon van egy videó ahol a lány Mechistának hívta magát. Viszont sokan csinàltak olyan csoportokat ahol Lambristának hívják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!