Hány évesek vagytok Violetta rajongók? Jöttök koncertre?
Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem ki az aki jon Violetta koncertre, mert en megyek. 17 eves vagyok es eleg nehez talalnom olyat aki velem egyidos es szivesen jonne koncertre!:)2015. febr. 26. 18:44
1/22 anonim válasza:
Szépen fogsz kinézni a 11 éves kislányok között. Mert a Violetta kb az ők ízléstelenségére lett formázva.
2/22 barbi1015 válasza:
Nekem az 5 éves unokatesóm is megy :)
3/22 anonim válasza:
En 15 eves vagyok es en szeretem a violettat es megyek nyáron !
4/22 anonim válasza:
Megyek. Most 14 vagyok, de akkor már 15 leszek. :)
7/22 anonim válasza:
14 vagyok és énis megyek de nem alegjobb helyre.. :( 117-es szektorba)
8/22 anonim válasza:
Szia. En is 17 eves vagyok es sokaig gondolkodtam hogy menjek-e a koncertre de vegul ugy dontottem hogy eleg gaz lenne, mert akkor mar 18 leszek es ott stinte csak kicsik lesznek 😃
9/22 anonim válasza:
13 vagyok és megyeeek!! :))) De már én is gázul fogom magam érezni mert 4-5-6-7 évesek lesznek ott :((
Sok kis pisis énekelni sem tud, de ott dekkolnak majd!
Nem is értik, mi a lényege a Vilunak!!
10/22 Tinista válasza:
Hát én is pont így vagyok ezzel. Az a sok kis pici lánygyerek nem is érti miről van sokszor szó... Annyira utálom amikor a sok elsős erről áradozik. Meg nem hiszem, hogy utána néznek a dalok jelentésének így meg főként nem fognak semmit sem érteni...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!