Valakinek van platina jegye a Violetta live Magyarországi koncertre?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 11:49
1/11 anonim válasza:
Magyarországon kinek van erre pénze?
2/11 anonim válasza:
Magyarországon nem csak szegények élnek.
4/11 anonim válasza:
Miti 08..
Ne haragudj, de mégis honnan van felesleg 150.000 ft-otok??iszonyú jó anyagi helyzetben vagyok én magam is, de a szüleim tudod mikor adnának ki ennyi pénzt egy koncertre. jelenleg egy akármilyen jegyért küzdök itthon, de nem hiszem hogy össze jönne.olyan jó neked, annyira szeretnék találkozni velük
5/11 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam,hgy megéri!!! Ez csak egy kérdés volt!!!
2015. febr. 11. 19:53
6/11 anonim válasza:
Szia! Én platinás vagyok, a 002. Szektor A. Sor 8.székén ülök majd... De csak azért vettem ezt, hogy jól lássak! Találkozni, ha nem muszáj, akkor nem akarok velük!!!
7/11 Tinista válasza:
Utolsó. Te is normális lehetsz... Azért vettél 150.000Ft-ért jegyet, hogy jól láss? Nem csak onnan lehet jól látni. Meg találkozni nem akarsz velük akkor egyáltalán minek mész el? Ez egy felesleges pénz kidobásnak tűnik...-.-
8/11 anonim válasza:
Ne is mond, pláne hogy elvette a jegyet olyantól, aki tényleng szereti őket is.. :/ez aztán a baromság.vigyél szemüveget
10/11 anonim válasza:
Sziasztok tudjátok elég nevetséges ez sajnos ,hogy ilyen drága egy gyerek koncertre a jegy ! A lányom imádja őket és ennyi pénz nem volt pedig szereti őket nagyon ,el viszem a koncertre bár messzebb leszünk, de ott leszünk ,ezzel vigasztalom őt, sajnos vannak egészségi problémái és ezzel szeretném őt kiengesztelni a sok baj miatt . borzasztó hogy ennyit kérnek el gyerekektől ,hogy lássák azt akit szeretnek :( !! de nem baj megyünk és élmény lesz neki !!!!!!!!!!! Nekünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!