Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért néznek ki ilyen jól a...

Miért néznek ki ilyen jól a koreai idolok?

Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 16:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Meglepődnél:) Még az is lehet, hogy a kedvenceidet saját hazájukban nem is tartják helyesnek/szépnek, pl. Rap Monster, vagy Zico, esetmeg Shindong, akiért egy igazi rajongó megveszne, nem hogy fennakadna olyanon, hogy kicsit ducibb.

Volt már hasonló kérdés az arcbőrükkel kapcsolatban. De kérdezem én, láttatok már közeli/pre-debüt fotókat?

Sorozatokban/klipekben lehet látni, hogy ugyanolyan a bőrük, mint nekünk, meg hát miért lenne más? Nézegesd G-Dragon instagramját, ő posztolt már képeket az igazi bőréről, és hát nem olyan, mint amilyennek elképzelik a fanok:) De a másik kérdés, egy rajongót ez érdekli? Már pedig akit zavar, az nem rajongó, szerintem.

De lehet jönni a plasztikával is, mert valahol vagy bevallják vagy nem.

Ehhez jön a koncepció, a stílusos ruhák, a smink... Azért én nem irigylem az idolokat, mivel sok mindennek kell megfelelniük. A lányok csontsovány kinézete mögött el sem tudom képzelni milyen diéta áll.

Másik részről ők választották maguknak ezt. Nekünk annyi a dolgunk, hogy támogassuk őket:)

2017. márc. 12. 17:37
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
Ki is mondtad a lényeget: szerinted. Nem mondta ki, hogy népcsoportot ítélne el. Persze nem szép szó az "undorító", valóban.
2017. márc. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!