Jó k-pop zenék/bandák?
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani jó k-pop zenéket ? ^^2017. febr. 27. 17:16
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de "gyorsabb" zenére gondoltam :)
2017. febr. 27. 17:50
4/10 anonim válasza:
Barátnőm a BIGBANG nevű bandát szokta hallgatni, én úgy hangulatosnak találom, hogy a lehető legtávolabb áll tőlem bármiféle popzene, nem még a koreai. :DD
5/10 A kérdező kommentje:
őket ismerem, vannak vicces zenéik :D
2017. febr. 27. 19:15
6/10 anonim válasza:
Amiket én szeretek, szerettem: Bigbang, BTS, Epik High, Mblaq, Beast
7/10 anonim válasza:
Amit én szeretek és szerintem jó(és még nem írták):
EXO, GOT7, MONSTA X, Cross Gene, iKON, VIXX, Block B, B.A.P, ASTRO, NCT U, NCT 127, SHINee, Super Junior, Blackpink, AOA, Apink, SNSD, GFriend.
8/10 anonim válasza:
Ez egy új dal, szerintem nagyon fülbemászó a refrénje, kicsit minta amerikai feeling-je lenne, úgyhogy nekem most ez a kedvenc dalom: https://www.youtube.com/watch?v=5MKp9dtH3eI
Majd írd le, hogy tetszett-e, ha meghallgattad. :)
9/10 diuska2002 válasza:
Amit még nem írtak az a: Fiestar, Sistar, T-ara, Girl's day, Twice és az I.O.I-nak is vannak jó számai meg talán a Red Velvet aki szereti (én annyira nem). Ezek mind lányok. Infinite szerintem még nem írták. Ők pedig fiúk.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek ^^
7válaszolónak: igen, nagyon tetszik *-*
2017. márc. 4. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!