Szerintetek régen nem voltak igényesebbek, kidolgozottabbak a zenék? (A mai igényes zenék nagy részét régen alapult bandák éltetik)
Most le is fogtok hurrogni, és azt is belátom, hogy többé-kevésbé jogosan. De nem azt akarom mondani, hogy a mai stílus egy fabatkát sem ér. Mehetne ez, csak nem minden mennyiségben, és a számok 9/10-e ugyanolyan, és félig kidolgozott. Legalábbis, amikor néha belenézek a 2 zenecsatornám egyikébe, szinte mindig jönnek ezek a fél-rap-es pop-os zenék. Egy "jó" refrén kitalálnak, és aztán kitöltik a refrének közti időt valami hablattyal. (Azért hablaty, mert ezek nem rap-ek szerintem) Nekem legalábbis ez az érzésem. Ja és van most ez a dubstep is. Ez egy stílus, ami annyira nem jön be, hogy azt sem tom megmondani, hogy jó és igényes-e csak nekem 0, vagy igénytelen, és azért 0.
Most igazából azt szeretném kérdezni az egésszel, hogy szerintetek 22 éves fiú létemre máris tokos lettem, és azért nem bírom ezeket a zenéket megérteni, vagy ez tényleg igénytelen.
Van elég sok igénytelen és egy idő után zavaró, ha nagyon hasonló zenéket hallgatsz csak.
Szerencsére vannak még jó zenék, csak nem mindig a rádióban és a TV-ben kell ekresni, hanem youtube-n.
Ebből nekem egyedül Rúzsa Magdi az aki tényleg jól énekel. Túth Vera meg nem tudta, hogy hogy kell beszálni egy kocsiba (adásban)
Inkább magyarok közül is ilyenekre gondoltam jobbaknak:
NOX
Hooligans
Ákos
100 folk celsius
Hobo b. b.
United
Crystal
Rapülők
Jazz meg az
Deák Bill
KFT
LGT
Omega
Tankcsapda
Zanzibar
Ezekből nem mindet szeretem sőt. De ha ezektől meghallgatok egy számot (nagy vaéószínűséggel) egy kidolgozott zenét hallok. Ma meg ha jó a refrén örülni kell, és egyik olyan mint a másik nekem.
De akkor ezek szerint én vagyok már most maradi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!