1/9 anonim válasza:
Mind a kettőt szeretem, nem választanám egyiket vagy másikat. Ezek még jó zenét tudtak csinálni...
3/9 anonim válasza:
Depeche mode 😀 esetleg nem tudod hogy könyvet honnan tudnék beszerezni??
4/9 anonim válasza:
Ez nem foci, hogy el kell dönteni, melyik a jobb. Mindenesetre a DM 37, az Alphaville pedig 35 éve létezik. A DM még ebben a hónapban, az Alphaville pedig áprilisban jön ki új albummal. Kíváncsian várom, bár szerintem az Alphaville 1989-ig, a DM pedig 1993-ig készített igazán jó albumokat. Ezek kivétel nélkül megvannak CD-n, tehát jól ismerem őket. A legjobb DM szám szerintem a Get Right With Me, az Alhaville-től pedig a The Voyager.
5/9 anonim válasza:
A Get Right With Me-t kimondottan útálom. Az egyik legbénább DM szám.
6/9 anonim válasza:
Az új Alphaville lemez kifejezetten király lett, az új DM pedig sajnos kifejezetten nem jó....
Új Alphaville: https://www.youtube.com/watch?v=wsbFM7FIz78
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Nem tudok választani :)
(Na jó a Depeche Mode-ot talán egy hangyányival jobban szeretem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!