Hallottam ma két dalt a Kökiben. Nincs semmi esély arra, hogy kiderítsem, ki az előadójuk és mi a címük? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Tudom, ez az egész nagyon bután hangzik, de például mikor a Bershkában voltam nemrég, és hallottam egy-két dalt, ami tetszett, akkor később otthon találtam Bershkás lejátszási listát Spotify-on, és meglettek a keresett dalok. Kökis lejátszási listát viszont biztos, hogy nem fogok hogy találni, ezért szeretném megkérdezni, hogy semmi esély sincs arra, hogy kiderítsem, ma milyen zenéket játszottak le délután 4 óra táján? :/
Tudom, nagyon hülyeségnek hathat ez az egész, de ráadásul az egyik dalra már egy jó ideje "vadászok", és fogalmam sincs, mi lehet a címe, ki lehet az előadója.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2017. febr. 20. 19:54
1/1 anonim válasza:
Kezd el magadban dúdolgatni,és,ha egy két szó beugrik,írd be youtube-ba,nekem sokszor bejött,illetve gondolkozz kinek lehet benne a hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!