Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok Pápai Jocinak a...

Mit gondoltok Pápai Jocinak a Kijevbe történő kijutásáról? (mármint arról, hogy ő képviseli idén,2017-ben az Eurovízión Magyarországot)

Figyelt kérdés

2017. febr. 19. 07:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
Engem az érdekelne, ha Gigi jutott volna ki akkor is menne ez a cigányozás?
2017. febr. 22. 12:05
 12/15 anonim válasza:
69%

Aztán ha jó eredményt ér el az Eurovízión, akkor meg mindenki odalesz érte. XD

Egyébként nekem semmi bajom vele, de nem is vagyok oda érte.

2017. márc. 4. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van (és nem vagyok cigány). Nekem kifejezetten tetszik a dal, fülbemászó, ahogy előttem is írta valaki, a sok angol popból már elég volt, kiváltképp tetszik benne hogy magyarul van, egy része meg roma sóhajtozás ( arra a
2017. máj. 12. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Jálommá lommá részre gondolok, bár ezt olvastam a jelentéséről). Szerintem nehéz lehet romaként élni nem csak Magyarországon, hanem talán az egész világon, ezért nem sajnálom tőlük ezt a nyereséget. Persze lehet mondani, hogy saját maguk tehetnek róla, hogy ilyen sztereotípiával látják őket az emberek, de ha kevesen is, köztük is vannak jóravaló emberek, de nagyon nehéz felzárkózni egy olyan közegből amit mindenki előre elítél. Attól mrg hogy Magyarországot máshogy fogják látni nem kell tartani, mert romák mindenhol vannak, s te sem az alapján döntessz arröl, hogy Ausztriába utazol-e, hogy Konchita Wurst szerepelt az Eurovízión.
2017. máj. 12. 13:09
 15/15 anonim válasza:
Szégyen Magyarországra nézve!!!!! Cigány énekel cigány dalt az eurovíziós dalfesztiválon!!??? Már ha úgy gondolták ő a legmegfelelőbb Magyarországon erre a feladatra,legalább ne ilyen tök gáz cigány zenével indult volna..... Az meg hogy majd sajnálatból küldik tovább mert kisebbség hát pffff.
2017. máj. 13. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!