Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti mit gondolotok Olaszország...

Ti mit gondolotok Olaszország 2017-es Eurovíziós daláról?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy a magyaroknak mi a véleménye,eddig ahogy megfigyeltem a külföldieknek igazán pozitív a véleménye róla.Személy szerint nekem nagyon bejön,jó volt hallani egy ilyen dalt a sok ballada után amit eddig választottak,plusz a szám nem a szokásos szerelem meg béke témakörben van,jó a szövege,olaszul van a szövege(ami még változhat,de remélem nem fog mert így jó ahogy van) plusz nekem szimpatikus maga az előadó is,nem a szokásos csöcsös maca vagy cicafiú,hanem egy karizmatikus férfi aki jól előadja a dalát :)

2017. febr. 16. 15:43
 1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó dal, tuti kifog majd lógni a sorból Kijevben :) Nekem tetszik, szerethető dal,az a gorilla meg olyan jo benne xddd meg amikor együtt táncolnak XDDDDDDDD
2017. febr. 19. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Néztem az olaszok nemzeti döntőjének számító Sanremói Fesztivált és a dal tetszik, de nekem Fiorella Mannoia - Che sia benedetta és Fabrizio Moro Portami via dalai jobban tetszettek. Fiorellanak eléggé férfias hangja van, nyílván ez fura lenne és az is hogy "benedetta" "áldott" szó elhangzik eurovízión.
2017. febr. 19. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik, vidam, energikus dal, a gorilla meg (enyhe Star Wars-maniam miatt talan) Csubakkara emlekeztet:)

Ami meg egyebkent nalam abszolut befuto, az a belorusz dal, szerintem gyonyoru es tetszik meg a spanyol is.

2017. febr. 25. 14:34
 4/7 anonim válasza:

A bolgár volt a legjobb, de az olasz is nagyon jó :D

Viszont a portugál borzaazto...

2018. febr. 6. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
A portugál rémesen borzalmas volt, mintha egy elmeotthon lakója énekelt volna.
2018. febr. 6. 21:49
 6/7 anonim válasza:
Előző, egyetértek :D
2018. febr. 13. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Mondom úgy hogy a portugál dal, amúgy fado stílus volt és a szövegét is értem, csak a megjelenés. Kényszerzubbony kellett volna rá.
2018. febr. 14. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!