Ti mit gondolotok Olaszország 2017-es Eurovíziós daláról?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy a magyaroknak mi a véleménye,eddig ahogy megfigyeltem a külföldieknek igazán pozitív a véleménye róla.Személy szerint nekem nagyon bejön,jó volt hallani egy ilyen dalt a sok ballada után amit eddig választottak,plusz a szám nem a szokásos szerelem meg béke témakörben van,jó a szövege,olaszul van a szövege(ami még változhat,de remélem nem fog mert így jó ahogy van) plusz nekem szimpatikus maga az előadó is,nem a szokásos csöcsös maca vagy cicafiú,hanem egy karizmatikus férfi aki jól előadja a dalát :)2017. febr. 16. 15:43
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó dal, tuti kifog majd lógni a sorból Kijevben :) Nekem tetszik, szerethető dal,az a gorilla meg olyan jo benne xddd meg amikor együtt táncolnak XDDDDDDDD
2/7 anonim válasza:
Néztem az olaszok nemzeti döntőjének számító Sanremói Fesztivált és a dal tetszik, de nekem Fiorella Mannoia - Che sia benedetta és Fabrizio Moro Portami via dalai jobban tetszettek. Fiorellanak eléggé férfias hangja van, nyílván ez fura lenne és az is hogy "benedetta" "áldott" szó elhangzik eurovízión.
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, vidam, energikus dal, a gorilla meg (enyhe Star Wars-maniam miatt talan) Csubakkara emlekeztet:)
Ami meg egyebkent nalam abszolut befuto, az a belorusz dal, szerintem gyonyoru es tetszik meg a spanyol is.
4/7 anonim válasza:
A bolgár volt a legjobb, de az olasz is nagyon jó :D
Viszont a portugál borzaazto...
5/7 anonim válasza:
A portugál rémesen borzalmas volt, mintha egy elmeotthon lakója énekelt volna.
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok. Mondom úgy hogy a portugál dal, amúgy fado stílus volt és a szövegét is értem, csak a megjelenés. Kényszerzubbony kellett volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!