Mi a véleményetek a Linkin Park legújabb daláról, a "Heavy"-ről?
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 15:06
1/10 anonim válasza:
tökéletesen kielégíti a mai 14 éves lányok pop zenei igényeit...
2/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnos. Nagyon nagy csalódás volt ez a szám számomra.
2017. febr. 17. 15:17
3/10 meszike91 válasza:
Reméltem a cím alapján, hogy egy kemény szám lesz, de sajnos nem az lett. Remélem nem akarnak újra visszatérni a popzenéhez...
A Hunting Party nagyon ütős volt. Nem érte el az első két album szintjét, de hatalmas minőségi ugrás volt a Living Things és A Thousand Suns után. De az until it's gone is elég pop-os volt, az album összeségében mégis rendben volt. Talán itt is csak pár szám lesz "puha".
Nekem az albumborító és a kevés szám sem tetszik. Azért a volton ott leszek.
4/10 A kérdező kommentje:
Én úgy olvastam, hogy az egész album hasonló hangzású lesz. A THP után csak jót reméltem, de ez?!...
2017. febr. 17. 15:59
5/10 anonim válasza:
Hát ez förtelmes, pont olyan mint az összes mai pop zene...Pedig én imádtam őket, de ezt már hallgatni sem birom.
6/10 anonim válasza:
Hát figyelj. Az biztos hogy más. 18 vagyok, rajtuk nőttem fel, és mikor még csak az a pár másodperces videó volt kint amin csak Chester énekel, úgy voltam vele hogy ez kemény lesz. De hát na... rengeteget pörgetem a heavy-t, meg a battle symphony-t is. Az utóbbi jobban tetszik, de már a heavy-vel is megbékéltem. Hatalmas lett. Viszont Mike rappelhetett volna kiara helyett, de jó ez így is. Kíváncsian várom a többit. Nekem tetszik mind, és várom a voltot 2 jeggyel a kézben 😍
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, ha eltekintünk attól, hogy ez egy Linkin Park szám. De ha nem, akkor ez egy nagy csalódás, nekem a régi számaik sokkal jobban tetszenek.
15/L
8/10 anonim válasza:
Számomra a Linkin Park mindössze a Hybrid Theory és a Meteora albumokban merül ki. És szerintem ezzel el is mondtam mindent.
9/10 anonim válasza:
Ebben a dalban sajnos egyetlen dolog "nehéz": végighallgatni
10/10 anonim válasza:
A dallama rohadt jó csak...ha ezt megcsinálták volna rockosan, keményen nagyon jó szám lenne. Nekem így is tetszik, alapból a dallam fog meg a számokban. De ez már nem az a banda. Bár már sajnos sose lesz az :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!