Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elszeretnék kezdeni dobolni,...

Elszeretnék kezdeni dobolni, milyen tanácsokat ajánlatok egy kezdő számára?

Figyelt kérdés
Elakarok kezdeni dobozni,dobom még nincs. Dobszettet vegyek,vagy külön külön vegyem meg a részeket hozzá? Mit ajánlatok,melyikkel jönnék ki olcsóbban? Meg olvastam,hogy ajánlanak,hogy vegyek valami gumipadot és gyakoroljak azon,az tulajdonképpen mi? Előre is köszi a normális válaszokat! :)

2017. febr. 12. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindenképpen keress egy tanárszerűséget, érdemes személyesen megkapni az infókat, ő majd elmondja mit hogyan.

Én is magam kezdtem, azt hittem hogy fülből meglesz a dolog. (Ennek már 30 éve ....)

Aztán egy év után mentem egy tanárhoz, és alig tudta kijavítani a hibás mozgásokat. Na azóta kicsit javult a dolog :)

De érdemes profi tanárhoz menni, nem valami kezdőhöz, aki elhiteti, hogy komoly dobos.

2017. febr. 13. 00:55
 2/2 anonim válasza:

Csatlakozok az előttem szólóhoz. Mindenképp tanárral kezd mert akkor a motiváció is meglesz, valamint helyesen tanulod meg a csuklómozgást kézrendet stb stb...

De elsőnek próbáld ki valahol a dobolást ha van rá lehetőség, hogy biztos akarod-e mert bizony nem olcsó mulatság.

A felszerelést illetően pedig szettel olcsóbban jössz ki minthogyha részenként vennéd. Az elején felesleges rögtön nagy márkákkal kezdeni mint(Yamaha, Tama, Sonor) bőven megteszi gyakorlásra az olcsóbb is. Ajánlom hogy használtak közt keresgélj, elég jó ajánlatokat ki lehet fogni.

A gyakorló padot illetően pedig:

[link]

Tulajdonképp ez egy szimpla gumilap amin a kisdobolást tudod gyakorolni halkan.

Remélem segítettem, és sok sikert doboláshoz!

2017. febr. 14. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!