TØP FANOK! Mit gondoltok a HeavyDirtySoul videoklippről?
Figyelt kérdés
Írjátok le a teóriátokat vele kapcsolatban. Minden érdekel:D2017. febr. 4. 00:18
1/11 anonim válasza:
Nekem tetszik. Tyler "haja" nagyon jó. Eleve a számot is imádom és a klippel sincs bajom. Szeretem mikor van benne tűz (szó szerint 😉)
2/11 anonim válasza:
Nekeem nagyon bejön, csak azt nem értem miért kellet új videóklipp. Valaki tudja?
3/11 anonim válasza:
Sokszor van több videóklipp egy dalhoz, viszont a Heavy Dirty Soulnak csak egy klipje van. Ez, ami most jött ki.
Utolsó, linkelnél nekem?
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Utolsó! Biztos erre gondoltak: [link]
2017. márc. 8. 21:50
5/11 anonim válasza:
Köszi a linket :D
Igen, végül is, ez is vehető videóklippnek...
6/11 anonim válasza:
Késő válaszoló :D nekem nagyooon tetszik, egyből elvitt a klip hangulata a számmal *-* nagyon sok teóriát olvastam yt-n, de akkora egy.... Voltam, hogy igazából Blurryface vezeti az autót. Sajnos nem jut eszembe a legjobb amit eddig láttam :/
7/11 A kérdező kommentje:
Én bevallom őszintén nem hiszem, hogy Blurry volt. Eddig sosem jelent meg Tyleren kívül más megtestesülésben. Vagy a fekete festék vagy a vörös szem vagy ilyesmi jelölte a jelenlétét. De ha ő is volt akkor sem halt meg ezek szerint, mert a klipp egy körforgás és a végén megint ő vezeti. Plussz eltűnik mielőtt az autó felrobban. Ami érdekes még, hogy az autó ablaka belül meg van sérülve és kívülről semmi sem látszik belőle. Ez szerintem egy szép metafora:)
2017. márc. 19. 16:31
8/11 anonim válasza:
Huhu kérdező, be kell vallanom elgondolkodtató a válaszod :P látok benne igazságot :D
9/11 anonim válasza:
Eléggé utál már a következő albumra.. (meg ezis volt az utcsó videóklipp ebből az albumból) mivel Josh dobja fehér, Tyler zoknija is fehér.. Vannak már ilyen twóriák hogy a következő album színei leginkább a fehér meg a kék lesznek.. Mivel blurryface meg stb...
10/11 A kérdező kommentje:
Vagy fehér és sárga :3 örülnek egy olyan kombinációnak, de kezdjük ott, hogy egy új albumnak is örülnék már xd
2017. máj. 9. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!