Mi a véleményed Lady GaGa Paparazzi című számáról? És a videoklippről?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 12:57
2/10 anonim válasza:
Nemtudom minek kell vélemyéneket kérni ezen az oldalon,ez arra van hogy megkérdezz olyat ,amit nem értesz,vagy nem tudsz. Ilyen kérdésre ott a szavazzatok.hu vagy a www.velemenyedetidegyorsan.hu az utolsó oldal nem létezik,de csináld meg hogy kérdezősködj. Sok h¨lye!
3/10 A kérdező kommentje:
Utosó: Már ne is haragudj , de azt kérdezek meg, amit akarok.
2009. júl. 12. 13:36
4/10 anonim válasza:
én elég válogatós vagyok pop zene terén,de azt meg kell hagyni,h.Lady Gaga iszonyat nagy tehetség.nagyon stílusos,állati jó hangja van.tetszik az új szám is.
5/10 anonim válasza:
elmegy de már a tökömböl is ö folyik meg a poker face meg a just dance számaival! már unom szegényt!amugy jó hangja van
6/10 anonim válasza:
Az egyetlen szám amit szeretek tőle , meg a klipp is tök jó:) De amúgy a csajtól frászt kapok , nem egy tehetség.
7/10 anonim válasza:
a klipp gáz.
a zene uncsi.
:S amúgy szeretem gaga zenéjét, de ez nem jön be...
8/10 anonim válasza:
a klipp eleje kicsit durva de attól eltkintve nagyon king XD:)
10/10 anonim válasza:
IMÁDOM. Így, csupa nagy betűkkel és képzeletben sok-sok hatalmas dobogó szívecskével. GaGa. *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!