Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarként van esélyem bejutni...

Magyarként van esélyem bejutni az SM Entertainmenthez?

Figyelt kérdés

Kb pont egy éve szerettem meg a kpop-ot, akkor kezdtem el azon gondolkodni, hogy milyen lehetne, stb. De ez az álom egyáltalán nem múlt el, persze volt, amikor megkérdeztem magamtól, akarom én ezt? Most már újra biztos vagyok benne. Szerencsére könnyen tanulok meg nyelveket, koreaiul is elkezdtem tanulni. Hat éves korom óta kb heti háromszor-négyszer énekeltem, az énektanárom szerint nagyon szép hangom vam, csak a technikáján kéne kicsit javítani. Táncolni is elkezdtem szeptemberben, így az sem lenne gond. Meg kicsit hasonlítok egy ázsiaira (sötét, egyenes haj, sötétbarna haj, lapos, kerek arc, a szemeimen nem látszik a mélyítővonal,világos a bőröm, nem vagyok magas...).

Lehet mondani, hogy majd ki fogom nőni, de már?egy éve ez az álmom, és ezelőtt kb minden hónapban mást képzeltem el magamnak, de most nem így van.

Így lehetséges bejutnom?

14/L

2017. febr. 1. 19:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
*táncolni
2017. febr. 5. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is ugyan annyira valószínűtlen hogy Koreába befuss.
2017. febr. 5. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, itt nem is csak az a probléma, hogy az esélyed tényleg nulla. Gondolj már bele, tényleg akarod te ezt? Van róla fogalmad, hogy az milyen durva? Napi 18 óra edzés, nulla alvás, nulla személyes tér... Egyébként meg képzeld már el, hogy hány másik embernek ugyanez az álma. Millió lány álmodozik erről mégis egyiknek sincs sok esélye, innen pedig főleg nem. Én inkább a B tervet javasolnám.
2017. febr. 10. 16:34
 14/15 anonim válasza:

[link]

Itt sok mindenre utána nézhetsz és elgondolkozhatsz a kérdéseden :)

2017. márc. 4. 20:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Tudom! Tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű, sőt, nagyon nehéz az idolok élete.
2017. márc. 4. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!