Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarként van esélyem bejutni...

Magyarként van esélyem bejutni az SM Entertainmenthez?

Figyelt kérdés

Kb pont egy éve szerettem meg a kpop-ot, akkor kezdtem el azon gondolkodni, hogy milyen lehetne, stb. De ez az álom egyáltalán nem múlt el, persze volt, amikor megkérdeztem magamtól, akarom én ezt? Most már újra biztos vagyok benne. Szerencsére könnyen tanulok meg nyelveket, koreaiul is elkezdtem tanulni. Hat éves korom óta kb heti háromszor-négyszer énekeltem, az énektanárom szerint nagyon szép hangom vam, csak a technikáján kéne kicsit javítani. Táncolni is elkezdtem szeptemberben, így az sem lenne gond. Meg kicsit hasonlítok egy ázsiaira (sötét, egyenes haj, sötétbarna haj, lapos, kerek arc, a szemeimen nem látszik a mélyítővonal,világos a bőröm, nem vagyok magas...).

Lehet mondani, hogy majd ki fogom nőni, de már?egy éve ez az álmom, és ezelőtt kb minden hónapban mást képzeltem el magamnak, de most nem így van.

Így lehetséges bejutnom?

14/L

2017. febr. 1. 19:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Szinte semmi esélyed.
2017. febr. 1. 19:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Persze van egy B tervem is, ha nem sikerülne. Amúgy csak az akadályoz, hogy a szüleim nagy valószínűséggel nem engednék, hogy Dél-Koreába utazzak.):
2017. febr. 1. 19:28
 3/15 A kérdező kommentje:
De miért nincs?):
2017. febr. 1. 19:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fogod elérni hogy dél-koreai állampolgárságot kapj?
2017. febr. 1. 19:39
 5/15 A kérdező kommentje:
Én azt sem tudom, azt hogyan lehet megkapni, de biztos ott kell élni hozzá. De a külföldi idoloknak úgy tudom, nekik sincs.
2017. febr. 1. 19:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is mikor még friss kpop fan voltam, azt tervezgettem, hogy majd egyszer bejutok. De ahogy egyre jobban megismertem a kpopot és "öregedtem", rájöttem, hogy semmi esély. Nulla. Oda nem lehet csak úgy bejutni. Egy magyarnak meg fôleg nem. Ki is röhögnének, ha te azt szeretnéd, hogy bevegyenek oda. Fôleg, hogy az SM bent van a 3 legnagyobb cégnél. Hiába van szép hangod és tudsz jól táncolni, náluk nulla az esélyed. A másik meg az állampolgárság, ahogy elôttem írták. Hogy szereznéd meg? Szerintem sehogy sem sikerülne. Meg a nyelvvel mit kezdenél? Majdnem anyanyelvi szinte kéne tudnod koreaiul, hogy bármi sikerüljön.

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem mondj errôl az álmodról és próbálkozz Magyarországon valamivel.

2017. febr. 1. 20:00
 7/15 A kérdező kommentje:
De miért nevetnének ki? Vannak külföldi idolok is, igaz, ázsiaiak.
2017. febr. 1. 20:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert gondolom rengeteg fan próbálkozik, hogy közelebb kerüljön az oppájához. :-) Egy ázsiainak sokkal több esélye van, mint egy magyarnak vagy más külföldinek.
2017. febr. 1. 20:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem vagyok rajongó, csak szeretem pár banda zenéit.
2017. febr. 1. 20:11
 10/15 A kérdező kommentje:
De akkor is kinevetnének, ha látjám, hogy tudok énekelni és támcolni?
2017. febr. 5. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!