Milyen következménye lehet, ha én youtube-ról leszedett rap instrumentalra (alapra) énekelek?
Általában ennek az a következménye, hogy kikerül a [link] oldalra.
Semmilyen körülmények között nem ajánlom :)
Felkerült.
és akkor mi van?
a sok kis 13éves bögyörö majd jól kiröhögi?
hat nem tudom honnan szednel le youtube-rol instrumental verziot, nem hiszem hogy barmilyen eloado/producer szo nelkul hagyna, vagy a youtube, hogy ilyen muvek felkeruljenek, ha mar rap-elni akarsz mindenkepp egy kis alapozas nem art enek/zene teren, ha profin szeretned uzni.
30/F
YouTubeon vannak instrumentalok, igen. Szerintem semmi baj nem lehet belőle. Pl. Doctor Darling Riddimre csinált Copy Con számot. Nem hiszem, hogy aki csinálta attól kérte volna el :D (Ragga Ragga Ragga amúgy a szám címe.)
Off*
A Napiszar bekaphatja. Unalmas, sablonos, és ha már valaki is megmer szólalni, felrakják. Puruttyát se nagyon nézek, de annak még van gerince... valamennyire... NapiSZAR... hm. igen... mint a név, annyit ér a honlap is.
Azért remélem tudtam segíteni.
Baj nem lehet belőle..előttem is írták, hogy aki feltölti biztosan tudja, hogy azt más bármikor letöltheti, de azért illik elkérni :P Ha meg valaki mégis feltölt olyat amit nem akar másnak adni, rak bele valamilyen szöveget, hogy ne tudjanak rá reppelni ^^
Üdv Ware beats
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!