Lehetséges az, hogy valakinek ilyen a ritmus érzéke?
Figyelt kérdés
Lehetséges az, hogy az akivel keringőzök borzalmasan siet folyton, nekem ebből az jön le, hogy a ritmus érzéke nem a legjobb. De az hogy lehet hogy ennek ellenére a fiú dobol, de azt viszont teljesen jól csinálja, nem késik el a ritmussal...Vagy ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz, Nem értem, nem pont, hogy jobb kéne, hogy legyen a ritmus érzéke..2017. jan. 31. 10:26
1/2 anonim válasza:
Szerintem a tánc és a zene valamilyen szinten ugyan olyan,nem tudom miért van.
2/2 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy ez a gondja, de a dobosok egy része kb. csak a takjelet hallja, amikor játszik, a hangszeres részt alig, szinte végig csak a 4/4 (vagy ami éppen) megy a fejében, az ilyeneket megzavarhatja, hogy több szólamot hall egyszerre. Vagy nem olyan jó dobos, hogy a cuccon kívül is jó legyen a ritmusérzéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!