Van olyan, hogy valakinek csökken a ritmusérzéke?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt vele bajom, de egyre többször veszítem el a ritmust társas tánc közben, ami elég aggaszt, mivel eddig nem volt ilyen problémám mióta megtanultam táncolni.2012. ápr. 21. 20:44
1/3 anonim válasza:
Én is tapasztaltam ilyesmit. Valahogy lelassul az ember. Szerintem azért, mert meghízik az ember és akkor nehezebben mozog. Vagy csak ellustul, és azért.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak több a gond, és tudat alatt nem vagy képes elszakadni a mindennapoktól? Elkalandozol valójában (csak pillanatokra), a lábad meg nem visz magától. Most meg már talán izgulsz is, nehogy elvétsd, ezért erősebben koncentrálsz, és ettől véted el.
Keresd meg a probléma gyökerét (nem tudom, milyen az életed, ez lehet, hogy kivitelezhetetlen), próbálj meg javítani a helyzeten. Talán akkor sikerül. És ne stresszelj.
(A ritmusérzék elméletben nem "tűnhet el", bár köze lehet hozzá a hallásnak. Nem lehet, hogy meg kéne vizsgáltatni a füled? De ezt tényleg csak akkor, ha lelkileg minden tökéletesen rendben vam.)
3/3 A kérdező kommentje:
lehet az van, hogy észre vettem, egyszer kétszer, hog kiesek a ritmusból és annyira figyelek arra, hogy ne essek ki, hogy már azért esek ki.
2012. ápr. 22. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!