Ki milyen együttest ajánlana egy Metálfannak? :-)
Segítene, ha leírnád csak kb. hogy amúgy miket hallgatsz, egyrészt mert a metál azért elég szerteágazó, lehet valaki csupa olyat írna, amit utálnál, másrészt senki nem írna le feleslegesen olyasvalamit, amit már ismersz.
Így támpont nélkül pár, ami talán ami nem túl ismert: Gojira, Agalloch, Clawfinger, Gonin-Ish, Mastodon, Subterranean Masquerade, Rishloo, Karnivool.
Gondolom a nagyobb nevekkel tisztában vagy, kissé undergroundabb bandákat keresel.
Lord Vulture, Salvus, Sworn, We Come One, Absence of Light, stb... így hirtelen.
Frozen Gate :) Pár hónapja találtam rájuk és nagyon nem ismertek, szerintem hangzásilag rendben vannak, csak a stúdió minőség nincs meg náluk. :)
Cannibal Corpse és Cannabis Corpse, előbbit gondolom ismered, de az utóbbinak sok száma meghaladja a Cannibal szinvonalát is. :)
Arch Enemy, női énekes, ezért sok metalheadnél kiesik, de szerintem nagyon jó. :)
Annihilator, nem ismerem annyira, de jónak tűnik pár szám alapján.
Carach Angren. Ismertebbek, de nem túlzottan, szerintem nagyon jó. :3
Ghost BC, nem kemény zene, de nyugtató és felkavaró érzést ad egyszerre, mint a metál általában. :)
JINJER - Szintén női énekes, elég jó hanggal. ^^
Testament, ez azt hiszem kevésbé ismert az új metálosok körében.
Thy Art Is Murder, core, de a Holy War számtól hónapok óta kiráz a hideg ha meghallom.
Ééés ennyi ami talán nem annyira ismert. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!