Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki milyen együttest ajánlana...

Ki milyen együttest ajánlana egy Metálfannak? :-)

Figyelt kérdés
Viszonylag sok együttest ismerek, viszont még most is találkozok újakkal, amik jó :-) Kíváncsi vagyok a nem túl ismert zenekarokra. :-)

2017. jan. 29. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Segítene, ha leírnád csak kb. hogy amúgy miket hallgatsz, egyrészt mert a metál azért elég szerteágazó, lehet valaki csupa olyat írna, amit utálnál, másrészt senki nem írna le feleslegesen olyasvalamit, amit már ismersz.

Így támpont nélkül pár, ami talán ami nem túl ismert: Gojira, Agalloch, Clawfinger, Gonin-Ish, Mastodon, Subterranean Masquerade, Rishloo, Karnivool.

2017. jan. 29. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok metál rajongó, viszont ezek kifejezetten tetszettek: Youtube---> Frog Leaps Studio (csatorna neve)--> onnan hallgathatsz bármit.
2017. jan. 29. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:
2017. jan. 29. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy kb. stílusirányzat sokat segítene (vagy akkor az, hogy milyen az amit semmiképpen se), így kb. a black metaltól a grindcoreig bármi lehet.
2017. jan. 30. 17:40
 5/10 Tom Benko ***** válasza:
100%

Gondolom a nagyobb nevekkel tisztában vagy, kissé undergroundabb bandákat keresel.

Lord Vulture, Salvus, Sworn, We Come One, Absence of Light, stb... így hirtelen.

2017. jan. 31. 11:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Trash, Heavy, Death metal érdekelne engem. Ja és frog leap studio-t ismerem :)
2017. febr. 12. 07:43
 7/10 Tom Benko ***** válasza:
100%

Cromok [link]

Nightchains https://www.youtube.com/watch?v=WAw6qKaYe4U

Sakadoya [link]

The Perfect Mass [link]

Lasher Zombie [link]

Konqueror [link]

2017. febr. 13. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Frozen Gate :) Pár hónapja találtam rájuk és nagyon nem ismertek, szerintem hangzásilag rendben vannak, csak a stúdió minőség nincs meg náluk. :)

Cannibal Corpse és Cannabis Corpse, előbbit gondolom ismered, de az utóbbinak sok száma meghaladja a Cannibal szinvonalát is. :)

Arch Enemy, női énekes, ezért sok metalheadnél kiesik, de szerintem nagyon jó. :)

Annihilator, nem ismerem annyira, de jónak tűnik pár szám alapján.

Carach Angren. Ismertebbek, de nem túlzottan, szerintem nagyon jó. :3

Ghost BC, nem kemény zene, de nyugtató és felkavaró érzést ad egyszerre, mint a metál általában. :)

JINJER - Szintén női énekes, elég jó hanggal. ^^

Testament, ez azt hiszem kevésbé ismert az új metálosok körében.

Thy Art Is Murder, core, de a Holy War számtól hónapok óta kiráz a hideg ha meghallom.

Ééés ennyi ami talán nem annyira ismert. :D

2017. ápr. 15. 12:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Sok olyat írtatok, amit én is ismerek, de sok olyat is amiről azt se tudtam hogy létezik :D
2017. jún. 3. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, ha tetszettek amiket írtam, tudok még ajánlani. :P
2017. jún. 3. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!