Van itt olyan aki szereti az ABBA együttest? Ha igen meséljetek. Mi a kedvenc számotok tőlük, ki a kedvenc tag és miért stb.
Gyerekkoromban szinte csak azt hallgattam. :) Természetesen a mai napig szeretem, szerintem a popzene királyai. :)
A kedvenc szám meg a Winner takes it all.
F 33
Én nagyon szeretem az ABBA-t.
Majdnem minden számukat szeretem, de a kedvencem
- The day before you came
a másik meg
- I have a dream
Agnetha a kedvencem, mert nagyon tetszett a Jezus Krisztus szupersztarban. Főleg a I Don't Know How To Love Him című dala.
Neki nagyon szép hangja van.
Örülök hogy van itt más ABBA rajongó is :D Nekem sok kedvenc számuk van. A The Day before you came-t én is szeretem na meg az I am the City-t szintén. Sajnálom hogy '83-ban nem fejezték be a következő nagylemezüket.
Hallottátok hogy idén júniusban a két lány duettet énekelt?
Igen, az biztos hogy bevonultak a pop történelembe :D
Kíváncsi vagyok hogy vajon 30-40 év múlva is ismerni fogják még őket vagy akkor inkább Lady Gaga/Madonna/Britney Spears és társaikra fognak az emberek nosztalgiával gondolni, bár kétségtelen hogy nekikis vannak jó számaik.
Azt meg szabad kérdezni a kérdezőtől, hány éves?
Egyébként az Abba-t, bár eggyel előző nemzedék, mint ami én vagyok, nagyon jó kis diszkózenekarnak tartom.
Főleg a Fernando c. daluk, ami szerepel a top 100 kedvenc dalom közt.
Ezen kívül számtalan daluk megérintett: Money-money-money, Honey-honey-honey, Hasta Manana, Chance on me, Chiquitita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!