Vannak itt olyanok akik szeretik az ABBA együttest?
Ha igen akkor mi a kedvenc számotok tőlük?
Légyszi kort is írjatok.
13/l
Does your mother know 25/N
https://www.youtube.com/watch?v=WkL7Fkigfn8
Aaaaj, de sok van, szinte az összes. :D
Neked?
Én a mai napig imádom, sokszor szoktam hallgatni a számaikat a mai napig is. Több dalukat is letöltöttem.
A top 3 dalom tőlük pedig a The Name of the Game, Eagle és a Thank You for the Music. Nem tudtam egyet választani közülük. De imádom a Rock Me-t, a Dancing Queen-t, a Money, Money, Money-t vagy az I've Been Waiting for You-t. Nagyon sok dalukat szeretem.
Az együttest pedig anyukám által ismertem meg még óvodás koromban, sokszor hallgatta őket, és sokszor nézte az ABBA:The Movie filmet is. Ez az a film amiben egy esetlen riporter van, és semmi nem jön össze neki a riporttal kapcsolatban amit az együttessel szeretne készíteni. De a film végére minden a helyére kerül, igazi katarzis. Aki szereti az ABBA-t de ezt a filmet még nem látta, annak ez kötelező. Nekem nagyon nagy élményt adott.
Kedvenc tagom közülük pedig Benny Andersson. Számomra ő a legszimpatikusabb közülük.
Egy páran megfognak lepődni:
24/F
Nekem is Benny Andersson a legszimpibb.
Egyébként örülök h ennyien szeretik rajtam kívül az ABBA-t.
Mindenkinek ment a zöld kezecske!
Még írjatok!
Hú, szerintem nagyon jó számaik vannak. Nem is tudom hirtelen, melyiket szeretem a legjobban.
Szeretem a Gimme Gimme Gimme-t, a Money Money Money-t, a Mamma Mia-t, a Super Trouper-t, a S.O.S-t, a Knowing Me Knowing You-t, a The Winner Takes It All-t, a Chiquitita-t és a Take A Chance On Me-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!