Ni a véleményetek az Abba zenekarról?
Én szeretem őket. Kislányként is sokat hallgattam, ma is a kedvenceim között vannak. Akárcsak a Boney'm és a Bee Gees is :) Még a Goombay Dance Band zenéi is tetszenek :Ö
17/L
Én nagy ABBA-fan vagyok (52ffi), én is Benny Anderssont csípem legjobban közülük, szerintem ő volt a csapat esze, motorja, szenzációs komponista és pianista.
Amikor feloszlottak nagyjából 10 év után, akkor a Chess musical volt még egy óriási dobás a srácoktól, aki nem ismeri érdemes megsasolnia (magyar vonatkozása is van).
Illetve utána Benny elindította a skandínáv népzenei alapú BAO-projektjét, jobbnál jobb nótákkal.
Én 4 (és csak 4) ABBA nótát NEM bírok elviselni (túl gyengék zeneileg és túl sokat játszották már, szvsz). Aki ismerkedik az ABBÁ-val, szerintem ne velük kezdje.
- Dancing Queen
- Thank you for the music
- Voulez-vous
- The winner takes it all
Nálam messze(!) legjobb (ötperces) nótájuk (Chess-be is bekerült végül módosított formában). Szvsz, gyönyörű az íve a nótának, rengeteg ötlet, dráma van benne és hozzá pompásan meghangszerelt is.
ABBA: The Visitors - I Let The Music Speak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!