Nektek ki a kedvenc gitárosotok, és miért pont ő? :D
- Tatyhana Ryzkova. Azon kívül, hogy zseniális gitáros, a youtube oldalán csomó hasznos tippet/trükköt/tanácsot oszt meg.
Egy videó tőle: [link]
- Ana Vidovic. Azt hiszem, ő az a név, ahova nem kell írnom semmit, mindenki ismeri, aki szereti ezt a fajta gitárzenét.
Egy videó tőle: [link]
- Gabriella Quavedo. Kicsit (nagyon) más stílus, meg talán máshol tart azért még a fejlődésben, de nem lehet nem megemlíteni.
Egy videó tőle is: [link]
Akarom mondani, Quevedo.
Én is néztem hogy miért csak nőket írtál.:D
Nem baj ment a zöld kéz mindkettőtöknek.
Sok van, leginkább "klasszikusok".
SRV, Hendrix, Gilmour, Page, Buddy Guy, Knopfler, Clapton, magyarok közül Tátrai.
Slash ☺ Részben azért is ,mert kamaszkorom meghatározó együttese volt a Guns n Roses.
( Axl Rose volt a férfiideálom hahahha, persze fiatalkorában,mikor hosszú volt a haja) ☺
Axeljózsinak most is hosszú a haja...csak kicsit "szénakazlas" a hajfestéktől, meg a botoxtól...
Kérdésre:
Jimmy Page, Slash, Alapi, Maróthy Zoli, Nagyfi Laci, Daczi Zsolt.
A hagyományosan játszó gitárosok közül Tátrai, Knopfler, Petrucci a legnagyobb kedvencek.
De szeretem Zappát, Tom Morellót meg Ron Thalt is, mert ők nagyon kreatívan feszegették a gitár, mint eszköz határait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!