Szerintetek ki számít pózer rockernek/metalheadnek? Vagy melyik bandákat tartjátok pózer bandának?
Pl van aki szerint ,,akin látszik mit hallgat az pózer". Mások szerint ,,aki nem elég kemény zenét hallgat, meg mást is mégis rockernek tartja magát az pózer". Vagy ,,aki nem öltözik úgy mint amit hallgat"
Szóval sok mindent hallottam már, személy szerint szinte egyikkel sem értek egyet.
Szerintem hülyeség úgy hozzáállni, hogy ,, a bvb, aa, bmth pózer banda, mert nekem nem tetszik, szóval ha te azt hallgatod téged is lenézlek".
Nincs értelme ízlésen (akár zenein akár más fajtán) veszekedni, emberenként változó, nem kéne lenézni a másikat mert mást szeret
Mitől (mi alapján) tartotok egyáltalán egy bandát/személyt pózernek?
#9 Akár. Ők azért nagyon feltűnően csinálják.
Most ugyan nem tudom, hol tart a karrierben, de pl. annak idején Avril Lavigne is pont ezért számított blődlinek.
#10es akkor te úgy érted hogy az nem igazi rocker aki nem drogozik és nem bánt másokat? Hogy pl kedves aranyos ember az akkor már nem lehet?
(Nem kötekedésképpen csak próbállak értelmezni)
Bakker, tegnap észre se vettem, hogy valaki már írta a Hooliganst, méghozzá elsőnek! :O
12: Ők például régen drogoztak, mégis pózőrnek számítottak. Hozzá kell tenni, hogy a drogozást utólag úgy vallották be, mintha Föld alá készülnének süllyedni szégyenükben.
Kérdés, hogy a megtérő rockzenészeket (pl. Pajor Tamás) is pózőrnek tekinthetjük-e? Vagy ők más tészta?
Szerintem azok a pózer bandak akik nyálas tini nyavajgást akarnak metálba becsomagolva eladni.
Sajnos van egy pár ilyen.
Számomra az a pózer aki mondjuk csak jóformán ezeket hallgatja, más bandákat alig ismer, és szűk a zenei izlése, még a metál zenén belül is. De azért ő váltig állítja, hogy rocker/metalhead
A lényeg, hogy ő a nagy lázadó, nagyon keménynek hiszi magát mert olyan zenét halgat amiben screamelnek. Ehhez persze úgy is öltözik, hogy látszódjék már fél kilóméterről is, hogy milyen a zenei "izlése"
Ezek azok akinek csak egy korszakot jelent a rocker lét és pár év múlva kinövik.
Ja meg az is pózer aki felvesz egy bandás polót de az adott bandárol semmit sem tud, jóbb esetben csak pár számukat ismeri
A pózer az, aki elkezd BVB-t/deathcore-t hallgatni és onnantól kezdve ő "kemény rocker" aki leszólhatja az összes discoba járó embert és techno zene kedvelőit.
Vagy ott vannak az elitista blacker gyökerek (ez nem általánosítás, nem sok ilyen van szerencsére) akiknek jogukban áll leszólni az Excitert, a Kreatort és mindent ami "mainstream" számukra. Majd 3-4 év múlva elmúlik a nagy keményzene rajongás. szóval...
L/metalhead
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!