Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zenésznek tartjátok...

Milyen zenésznek tartjátok Eminemet?

Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 07:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vannak jó számai, de a rap nem áll valami közel a szívemhez.
2016. jún. 7. 08:32
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem annyira szeretem a rapet, de Eminem az igazi raper. Szóval pl.: Mr. Busta, Majka, meg a többi magyar jó madár, kaki csimbók hozzá képest.(nem a legmegfelelőbb kifejezés, de nem szeretnék csúnyán beszélni)
2016. jún. 7. 08:54
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

Zenész? Zenész?!

Mégis milyen hangszeren játszik?

2016. jún. 7. 09:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Kiváló. Nagyon eltalálta a szakmáját.

3-as! Olvastam, hogy tud gitározni, dobolni meg zongorázni. Azt nem tudom, hogy milyen szinten meg, hogy igaz-e egyáltalán. De! Mivel készít zenei alapokat is, ezért nyugodtan lehet nevezni zenésznek.

2016. jún. 7. 11:08
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Persze, engem is lehet.
2016. jún. 7. 11:10
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, legközelebb úgy írd ki a kérdést, hoyg csak pozitív választ vársz, különben azok, akiknek nem tetszik a zenészed, le lesznek pontozva - holott csak a kérdésedre válaszolnak.
2016. jún. 7. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Eazy-Tupac-Biggie-től messze van, de jelen korunk egyik legjobbja volt pár éve. A Beautiful óta nagyon eltűnt....
2016. jún. 7. 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Túlértékeltnek. Egyértelműen nagyon jó rapper, és vannak nála sokkal túlértékebbek, de attól még az.

Az aranykor legjobbjaitól nagyon messze elmarad.

Egy Tupac al pl. összehasonlíthatatlan akkor a akülönbség, még is pár éve még mindenki csak Eminemig jutott...

2016. jún. 8. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Eminem nekem egy ikon.

Minden meg volt benne amièrt hamar meg is szerettem.

Stílus, ritmusérzék, sokszìnűsèg, humor, komolyság, szenvedèly, egyèniség.

Bár a régi Eminem volt a csúcs (1998 ès 2009 között), de a mai napig elismerem, mint A LEGSZÌNESEBB RAPPER és a LEGKIRÁLYABB EGYÈNISÈG.

2016. jún. 15. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:
3as. Utána kell nézni :) Nem csak rapper, producer is. Jó alapokat rak amúgy, de rapperként jobban bírom.
2016. aug. 3. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!