Van esélyem zenésznek vagy énekesnek lenni? Illetve megállnám ott a helyem?
Nagyon szeretek gitározni. Tanárhoz sose jártam de internetről innen onnan egész sok tudást szedtem össze szerintem. Zongorázni tanultam tanárnál 3 évet,de azt abba hagytam. De attól függetlenül szeretek zongorázni meg szívesen csinálom. Csak azt nem bírtam hogy megmondták hogy mit tanuljak,meg én jobban szeretek könnyűzenét játszani mint komolyzenét.Ez így lehet hogy hülyeségnek tünik,de olyat szeretnék játszani zongorán ami nekem is tetszik. Még tanultam citerázni 1 évet de ezzel nem megyek semmire szóval ez csak egy aprócska plusz.
Ha van szabadidőm akkor általában gitározok vagy zongorázok és énekelek(mostanába többet gitározok). Nálam a daltanulás az úgy szokott zajlani,hogy először is rengetek zenét hallgatok. Aztán ha valamelyik megtetszik,akkor megnézem interneten hogy meg vannak e a gitárakkordjai. Ha megvannak neten akkor onnan tanulom meg. Ha nincs meg neten akkor youtubon nézem meg hátha találok valami normális videót amibe tényleg benne van a lényeg. Ha esetleg valamilyen akkordot nem tudok(főleg akkordokat szoktam játszani,de van azért még néhámy "trükk" a tarsolyomba) akkor vagy neten nézem meg,vagy pedig kaptam egy ilyen kis könyvet,amibe benne vannak az alap akkordok a gitár részei ilyen olyan lefogások,akkor itt nézem meg. Na hát az énekhangom...
Az alaphangom amin beszélek az elég mély. A magashangok néha elég nehezen jönnek ki. De ezen biztos lehet még javitani. Még csak 14 éves lány vagyok tudom hogy korai azon gondolkodni hogy mi legyek ha felnövök,de jelenleg ez izgat a legjobban,sajnálom. :)
Zenével kapcsolatosan rajongok Ariana Grande-ért,és általába az ő dalait éneklem neki pedig jó magas hangja van,szóval van amikor már nem bírom kiénekelni(nyilván).
A zenét azt egyszerüen imádom ezért gondolkodom hogy ezzel kéne foglalkoznom a későbbiekben. Csak nem tudom hogy hogyan kezdjek bele. Bocsánat hogy ilyen sokat írtam. Köszönöm ha végig olvasod! ;) És a választ is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!