Szerintetek Magyarországon melyik énekesnek van világszínvonalú hangja?
Figyelt kérdés
Ki az, aki világszinten is megállná a helyét, ha csak a hangját nézzük most (show-elemekttől, tánctól eltekintve..)
[Mondjuk én kicsit igazságtalannak tartom az élettől, hogy pl. egy Caramel típusú énekes nem lehet világsztár, Jusstin Bieber pedig igen; pedig, azért, Justinnak nincs olyan jó hangja... Úgy értem , kinek mi a szép hang, de azért, akinek van zenei hallása, hallja, hogy nem az igazi...
2015. dec. 22. 22:10
1/11 anonim válasza:
Világszínvonalú? már rég nem a hangon múlik
2/11 A kérdező kommentje:
A kérdésem viszont arra irányult.
2015. dec. 22. 22:43
3/11 anonim válasza:
Bieber a média által felkapott kis senki. Akire általában a legtöbb fiatal kis nun* odavan érte miközben átbassz*k a fél világot vele. Habár soha a büdös életbe nem lesz annyi lóvém mint neki és soha a jó istenbe nem kapok majd annyi sun*t mint ő koncertek után szóval most inkább kussolok ha lehet mert még a végén meglátja egy justinos rajongó a kommentemet és piros pöttyöt kapok eme undorító megfogalmazásomért.
4/11 anonim válasza:
Radics Giginek szerintem mindenképp az, nemhiába keresték meg az Egyesült Államokból. Igen, Caramellel egyet értek, én még idesorolnám Gáspár Lacit, Rúzsa Magdit, Péter-Szabó Szilviát és Muri Enikőt.
6/11 anonim válasza:
Én Rúzsa Magdit említeném elsőre. Igazságtalannak azért nem nevezem, mert tulajdonképpen az amcsikhoz, britekhez hasonlítasz minket: a többi kis nemzet (és ilyen értelemben most a franciák is azok, hiszen mondj 5 francia világhírű énekest) mind csak saját hazájukban vagy Közép/Nyugat/Kelet-Európában ismertek.
8/11 anonim válasza:
Kállay-Saunders András, Mester Tamás, Hien, Fehérváry Gábor Alfréd, Horányi Juli, Szakos Andrea, Péter- Szabó Szilvia, Bencsik Tamara, Puskás Peti, Demjén Ferenc, Bereczki Zoltán, Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, Németh Attila -asszem ő énekli a pokémonos dalokat, Koncz Zsuzsa, Somló Tamás, Hevesi Tamás, Tabáni István, Kökény Attila, Szűcs Judith, Völgyesi Gabi, Lajtai Kati, Gábor Bernadett- Desperado, Oláh Gergő, Wolf Kati, Antal Timi
9/11 anonim válasza:
8.vagyok, még lehet, hogy még jutnak eszembe, de még most ami gyorsan beugrott, miután elküldtem, Kollányi Zsuzsi, tőle még csak egyett hallottam eddig, de szerintem isteni hangja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!