Vannak még ilyenek mint én? (zenékkel kapcsolatos:D)
Akik Fall out boyt, Panic!at the discot és My chemical romancet hallgatnak. Tudják mit jelent az, hogy Ryden is real. Tudják, hogy nem 21pilots hanem Twenty One. Crack videókon élnek és nem elég nekik egy doboz zsepi március 22.én.
Ezek az emberek tényleg kihaltak? :'D (nem, nem mindig vagyok ilyen komolytalan és nem, nem vagyok 12 éves sem)
Köszönöm a válaszokat
#1 vagyok:
Akkor gondolom "ezek" alatt az alternatív rockra gondolsz. :) Én is imádom, bár a MCR-ért pont nem vagyok oda. :P Barátnőm viszont nagy fan... gitározza a számaikat, saját kézzel rajzolt posztere van Gerard-ról, pólója, kisebb rajzai, meg minden amit egy fanról el lehet mondani.. :DD Szóval nem, nem vagy egyedül. :"D
Ne aggódj, nem vagy különleges. Nem tűnt eddig fel, hogy a mai tinik háromnegyede twentivanpájlotszon él, és hasonló alter rocknak titulált tucatzenekarokon?
U.I.:
Esküszöm, hát fogalmam sem volt, hogy a 21 az twenty one, hiába az angol órák cajjh.
Bocsi utolsó! Most szerinted ha a környezetem tele lenne olyan emberekkel akik ezeket a bandákat szeretik akkor kiírtam volna a kérdést? Fuck logic.
Egyébként meg hiába ismerik páran ezeket ha mégse tudnának a banda énekesén kívül megnevezni egy másik tagot. Akkor ugyanott vagyunk mintha nem ismernék
Kérdező #5:
Nem, egyáltalán nem. Ha ismerek egy bandát, és szeretem a zenéjüket, nem feltétlenül fogok utánanézni a tagoknak, mert kiábrándító információt találhatok. Ha valaki nem ismeri a zenét, nem tudja eldönteni, hogy szereti-e vagy sem, így ha elindítod a hangszórón, lehet inkább kimegy a szobádból. ^^
Most egy példát mondok, ami éppen rám nem jellemző, de gondolom sok embernek ez negatív pont lenne:
Van a Burzum.. tök jó zenéket csinálnak, érdekes egyedi hangzás meg minden... erre amikor utánanézek az énekesnek, meglátom, hogy számtalan templomot gyújtott már fel, embert is ölt, börtönben is ült, rasszista is... ezek közül legalább egy kiábrándító lenne néhány ember számára, így nem jobb megőrizni a békét (oké, ez pont nincs ennél a zenénél :"D), és élvezni magát a zenét anélkül a negatív tudat nélkül, hogy a banda háttértörténetére gondolunk? o.o
Miért olyan fontos, hogy valaki fan legyen? Régen imádtam a Hollywood Undead-et, mindent tudtam a tagokról, a fellépéseikről, vendégeikről a színpadon.. mindent.. előrébb lettem vele? -nem... Tudtam olyan emberrel beszélgetni, aki akár csak pár számukat is ismerte, és semmit sem tudott a bandáról? -igen... so... miért is járunk ugyanott, mintha nem ismernék? :"D
Miért tetted volna fel a kérdést? Mondjuk egy kis vállveregetésért, hogy milyen egyedi hópihe vagy, vagy mert unatkozol, vagy hogy áradozhass a fanokkal. Ennyit a frankó "fck logic" beszólásodról. (pedig menőn hangzott) Sok hasonló kérdés van itt gyakorin.
Egyébként meg az én környezetemben is van egy rakás, illetve inkább tengernyi tventivanpájlotsz és paniketdödiszkó fan. Nem tudom, egyáltalán miért próbáltál ilyesmit megcáfolni. Ezek divatzenekarok. Nyilván rengeteg fangirljük van.
Igazából nem vártam ennyi negatív kommentet, de oké... (Természetesen arra sem számítottam, hogy azt mondják egyedi vagyok, mert tudom, hogy külföldi csoportok tucatjai vannak tele ilyen érdeklődésű emberekkel)
A magyarországi helyzetre voltam kíváncsi. Az a helyzet, hogy én nagyon mélyre szoktam ásni ha zenét hallgatok, tehát a twenty one pilotsnál például kész teóriák szövődnek a fejemben az albumokról. Más bandáknál is ilyesmi van kivéve a Fall out boy mert azt nem hallgattam annyit eddig. Ez azért van, mert zenében is olyat keresek ami érzelmes és ilyenkor elkez érdekelni, hogy aki írta vajon miért írta, mi történt vele stb
Persze mindenki mást keres a zenében és én sem azt mondom, hogy most mindenki kutassa az énekesek életrajzát. És nem gondolom, hogy a zenei ízlés miatt valaki több vagy kevesebb lenne. Ez csak egy szimpla kérdés volt
Ha érdekelnek még ilyen zenekarok, amiken elgondolkozhatsz, és kicsit az érzelmi világod is megmozgatják, akkor:
Three Days Grace
Get Scared
Famous Last Words
Joel Faverine
My Darkest Days
Starset
Shinedown
Neverwake
Theory of a Deadman
Rise Against
Hirtelen ennyi jutott eszembe, csak hogy ne egyedül negatív kommenteket írjak. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!