Hogy tudnam feljelenteni youtubon a copyrightos szart?
Figyelt kérdés
Lattam itt es ott a youtubon ez a "nightcore" annyi hogy az idiotak fognak egy zenet felgyorsitjak a zenet valami szar anime kepet raknak a hatterbe es felrakjak es senki nemmszedi le oket meg livestreambe is van annyira idegesit hogy a semmihez nem erto idiotak ezert kapnak penzt valaki tudna segiteni ezt a szemetet legalabb a livestreamot lszedni?2017. jan. 12. 21:51
11/36 anonim válasza:
Miért akarod a youtube-on feljelenteni a copyright-ot?
12/36 anonim válasza:
Mert retardált szegény, elég megnézni a kérdés tag-eket és süt róla hogy mi a kínja.
13/36 anonim válasza:
Egyébként tényleg elég szomorú, hogy erre a szemétre még igény is van...
14/36 A kérdező kommentje:
gratulalok retardok ezert nem irok en kerdest erre a sz@rdomb oldarra
2017. jan. 13. 19:47
15/36 anonim válasza:
Rendben akkor, kys filthy normalfag :DD
16/36 A kérdező kommentje:
Kösz nem weeaboo :3 #getalifeyoushit
2017. jan. 13. 20:55
17/36 anonim válasza:
Az a kínod, hogy van fent a yt-n pár nightcore zene és ezért téped a szádat. Annyira idegesít, hogy erre az oldalra tetted fel a kérdésed amit a legjobban utálsz...kinek is kéne életet szerezni? xd
18/36 anonim válasza:
#13 szerintem senkinek nem áll jogában elítélni valakit az ízlése miatt. Neked nem tetszik, ok, de attól még nem kell leszólni :)
19/36 A kérdező kommentje:
1 ha beirsz barmit a youtubra es utana nightcore garantalt lesz valami
2 ingyenelo tehetsegtelen weeabook "muveszete"
3 azert irtam ki a kerdest erre a szemetdombra mert gondoltam nem a fa"ok irnak hanem akik esetleg egyetertenek de ez lathato volt hogy nem igy lesz
áh hagyjuk is itt aztan visszairhatok ugy fogtok ti trollok belesz"rni ahogy van
nagyon bonyolult hogy mire gondolok ugye rohadt nehez rajonni hogy zenet lopni es szemetet csinalni belole az szar nagyon nehez
latszik csak en meg a diehard weeabook irnak
2017. jan. 14. 20:31
20/36 A kérdező kommentje:
De komolyan itt senki nem gondolja hogy egy nagy szardomb a nightcore???
2017. jan. 14. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!