Hogy tudnam feljelenteni youtubon a copyrightos szart?
Csak szólok, hogy azokkal a megtekintésekkel és videohosszal, alig kapnak érte valamit.
Egyébként meg valamennyit dolgoznak is vele, ha az eredeti szerzőz zavarja majd ő feljelenti, ha meg nem akkor nem tudom téged ez miért érdekel.
És az nem, hogy Pewdiepie, legnagyobb Youtube-os azért kap milliókat, hogy mások Youtube videoit nézi?
https://www.youtube.com/watch?v=07-peTQJBTs
Vagy, hogy mások által évekig szerkesztett és kiadott játékokkal kockul, felteszi YT-ra és milliókat kap azért is? Ráadásul 10p limit miatt ez az emelt díjas video kategória.
Ez van, ilyen a Youtube.
mar mondtam
penzt
csinal
a
szemetbol
ez zavar
Jogi tanácsadást vártál vagy pontosan mit?
Egyébként én is hallgatok feldolgozott, átszerkesztett vagy Cover számokat, mert van amelyik jobb mint az eredeti.
Ennyi erővel minden zenéhez hozzányúlni illegális lenne. (Sőt igazából hallgatni is sokszor, mert nem fizettél érte).
Szerinted ha ez olyan dolog amiért bannolnák őket a yt-ről lehetne több 100ezres feliratkozóbázissal rendelkező nightcore chanel?
Öreg, te nem vagy ép. 2 éve követek legalább 20 nightcore csatornát ha nem többet és egyik sem lett megbacva, nem véletlen.
Nem véletlen az sem, hogy streamerek stream alatt nightcore zenéket játszanak, mivel az nem copyrightos. Elkell keserítselek de ezért nem tudsz megszivatni senkit :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!