Ki ismeri, szereti a TØP-ot?
TØP=Twenty One Pilots
Azt birom mikor a 12-13 éves p#csá k szeretik a Heathens-t és a Stressed Out-ot de több számot,albumot nem ismernek tőlük... Az igazi rajongók szeretik a Heathens-t? Mert szerintem az nem a TØP. Ti mit gondoltok róluk? Nektek mi a kedvenc számotok tőlük?
Nekem:Car radio
TB Saga :D
Fairly Local
Lovely
Köszi minden válaszolónak!!!!
Hali.
Nekem is a Car radio
Ride
És igazából az összeset szeretem mert a kedvenceim
Igazából én megértem hogy szereted és tiszteletben tartom.
Emelett pacsi mert TOP-os vagy :)
Szóval csak ha kíváncsi vagy hogy én miért nem szeretem akkor vegyük a Migraine-t és Stressed out-ot. Melyik "mond többet"?
Persze ez csak az én gondolatom
Persze tudom hogy TB saga Tyler-é de a másik amit szeretek tőle a Drown. Ha még nem hallottátok volna, tegyétek neg, érdemes! :)
Ne így értelmezd, kérdező! A stressed out is rengeteget mond.
( [link] tessék a dal egy más formában. Így érted?)
És egyébként is. Van aki lelkének erre és van akinek arra van szükség. "Az igazi rajongók szeretik a Heathenst?" Az igazi rajongók a cliquet és a srácokat szeretik. Mindent amit egymásért tesznek. Minden interjút vagy fan artot. Szóval javaslom, hogy állj ki a zenéjük mellett és a 12-13 éves kölyköknek inkább azt mondd, hogy "ti csak ezeket ismeritek? Wtf..na várjatok csak. Nesze még pár szám tőlük" xD
Válaszololva: Az én kedvencem a self titled album (bár sadly...Josh ott nem dobol:() de az a leg...nyersebb és őszintébb szerintem
Köszönöm a beszólás ötletet ;)
Azt én is imádom! Puszilok minden fant!
Én is 13 vagyok és imádom őket😄 viszont amikor valakitől megkérdezem szereti-e őket és a válasza igen... majd megkérdezem hogy melyik a kedvenc száma tőlük és a stressed outot illetve a heathenst mondja (mivel többet nem ismer...) egyből leesik hogy egy kamu fannal van dolgom😂
Kedvenc számaim tőlük pedig...
Hmmm... az összes😂😂 de akkor mondom a Holding onto yout, Fake you outot illetve a Gonert♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!