Ki ismeri, szereti a Muse együttest? Melyik a kedvenc albumotok, számotok?
Origin of symmetry a kedvenc albumom. A kedvenc számom pedig, hát igazából mindig más. pl. Map of the
problematique, Reapers, Time is running out. :)
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a pont...
1. Válaszoló! Mire gondolsz botrányos viselkedés alatt? :D
2, 3. Igen a legtöbben ezeket az albumokat szokták mondani kedvencüknek és a legkevesebben a 2009-2015 között megjelent 3 albumot, mert hogy az már nem hű a régi önmagukhoz állitólag. De nekem pont ez a 3 a kedvencem :D A 2009es a témája miatt, bár kicsit lehet hogy elcsépelt, de nekem így is tetszik. Én pont 2009 óta érzékelek egyébként egy összeszedettebb, tudatosabb zenei stílus irányt, de lehet hogy ez a jobb hallásúaknak túl direkt...(?) De a 2012es albumon az első 4 szám szerintem egyszerűen tökéletes hangszerelésileg.
Mindenesetre még 1x köszönöm a válaszokat, még írhat aki akar:)
Nekem a kedvencem a Muse, imádom őket! Rengetek kedvenc számom van tőlük, pl: Reapers, Madness, Survival, Muscle Museum, Supermassive Black Hole, Resistance, Micro Cuts, Eternally Missed, Uprising...
Hú, kedvenc album? Talán a The Resistance/Drones! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!