Vannak Slipknotot hallgató lányok? :D
Jelen :) öt-hat éve ismertem meg őket azóta a kedvenceim
19/l
Vannak. És elég sokan is:D
Én is nagyon imádom őket
Viccelsz? :D
Szerintem a temetésemen is a 555 to 666 fog menni.
Rajtuk nőttem fel, a tizenpáréve megrendezett koncertjukre apu vitt el. 2015ben már a barátokkal mentem, hatalmas álmom vált valóra főleg mikor Shawn lepacsizott velünk :D egy aláírást Coreytól nehezen bebúrtam :D életem legjobb koncertje volt, ők nekem tényleg favoritok sőt még anyám is meghallgatja tőlük a vermilliont :D
21L
Okosan kell csinálni!:D gondoltuk hogy letáborozunk a four seasons elé véfül pár óra állás után lőttünk 2 szelfit de ennyi. Megérte!:D különben rengeteg csaj hallgat slipknotot, viszont az a baj, hogy akik most kezdték el, nem vágják annyira azt a közönséghergelést amit régen csináltak, ma már sokkalvisszafogottabbak. De így is jók :D viszont olyan csajokat is ismerek aki meghallgat 2 számot mint mondjuk a Snuff,Circle,XIX, vermillion pt2 mert ezek olyan kis lassuak és jajj de jo a lelküknek. Erre nem szeretem ha valaki azt mondja hogy hallgatja mert akkor kéremszépen minimum elvárás a before i forget,Duality,Disasterpiece de meg az All hope is gone és iowa is.:D
Bocs túl sokat tudok róluk beszélni😂
17es válaszoló voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!